Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kralik od detskeho olejicku

Od: ywana* odpovědí: 5 změna:
Muj kralicek ma trosku mastny kozisek po tom, co jsem ho hladila. Na rukou mi totiz zustalo trosku detskeho olejicku, kterym jsem se predtim mazala. Mam ho nechat byt? Vim, ze se nemaji koupat.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x
Ahoj, zachovej klid, králík bude v pořádku. Radím nekoupat, nechat v klidu...
ywana*
hodnocení

Kamaradka, co mela kralika, mi poradila, abych ho omyla hadrikem. Tak jsem to udelala...

yenda*
Ywano klid. Králík je jenom zvíře. Vydržel přežít miliony let v divoké přírodě, tak mu troška dětského olejíčku neuškodí :D

vvercaa
hodnocení

0x
no potom nevim proc se vyrabi sampony na kraliky.. ja ho vykoupala dokonce si zvykl uz i na fen a je v poradku.nemela bych z toho strach.pochopitelne jako kazde zvire se muze trochu bat vody.kazdopadne nejlepsi je slaby prijemne teply proud vody ze sprchy a ne kralicka macet v napustene vane ci umyvadle.aby se treba taky neutopil a hlavne sebou v takovem pripade dost mrska takze bys byla nahozena cela i s koupelnou.Muj tu sprchu prezil v pohode a vypadal i ze se mu to libi :) a dovadivy je porad dost.no a proc sem ho musela koupat?zalepil si cely cumak i pod bradou od medu, kterym byla slepena jedna hodaci tycinka..Rika se ze se kralicek koupat muze ale ne vic jak 1x tydne!tak hodne zdaru..
al bunda*

Proč se vyrábějí šampóny na králíky? Mo je nezapomenutelná babička - dej jí Pámbu věčnou slávu - říkávala: "Hlupi maju penize, kramařy maju odbyt." Tak proto.
Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]