Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fenka krvaci-AKUTNI

Od: lindaf* odpovědí: 16 změna:

Dobry den prosim vas mame strasny problem mame fenku a pejska no a oni se vcera jak ybch to rekla no proste parili no a potom se otocili zadky k sobe a fenka jecela jako kdyby ji na noze bral a dneska zase,ale fenka strasne krvaci z pochvy a nevime proc a co s tim jinak fenka je asi 2 tydny po zanetu delohy...vim ze jsme udelali strasnou blbost ale uz se stalo mame to nechat byt nb jit k veterinari...(je ale nedele a my jsme na vesnici na chalupe na Domazlicku) bojime se ze nam umre...krvaceni ej vazne strasne...:(

doplněno 23.10.11 11:24:

jinak take jeste bere leky na stitnou zlazu ma snizenou produkci hormonu (hypotherioza)

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Jestli o ni nechcete přijít, na nic nečekejte a honem k veterináři!

doplněno 23.10.11 11:45:

na internetu určitě nebude problém najít nejbližšího veta, já bych mu nejdřív zavolala, třeba poradí, jak zastavit krvácení - opravdu to je akutní!

bela*
hodnocení

3x

Nechapu,jak muzete nechat pripoustet fenku 2 tydny po zanetu delohy a nepochopitelne je to,ze vubec muzete psat takovy dotaz a cekat,ze vam nekdo poradi.Je prece samozrejmosti,ze bych v takovem pripade pokud fenka krvaci,okamzite vyhledala veterinarni pomoc.A jeste pokud fenka jecela tak jiste mela a ma bolesti.Boze,toto je opravdu NEPOCHOPITELNY.Jeste bych pridala par jadrnejsich poznamek ,se snad dovtipite.

martinaa*

Chte nechte musim zcela souhlasit, kdyby tazatelka jecela bolesti dva dny a krvacela, zrejme by taky cekala, az se rodice zeptaji na internetove poradne, co delat... jezkovy voci, snad se fence kvuli jeji - musim to proste napsat! - blbosti nic vaznejsiho nestane...

hankauk*

Martino... blbost je slabé slovo. To je totální ignorace. Kdyby se našemu psovi něco stalo, tak jede okamžitě na veterinu. Prostě jednou jsem si vzala psa, tak jsem se zavázala k tomu, že o něj bude postaráno. A výmluva, "jsem na chalupě", je na pěsťovku! Bože... když jsem na chalupě, tak vím, kde je nejbližší veterinář a mám na něj kontakt. Tohle musí mít zmapované každý zvířecí majitel. Pochybuji, že sem paní ještě napíše, jak to dopadlo. Já jen doufám, že pro pejskovou dobře a být veterinářem, tak to snad nahlásím jako týrání zvířete... Ach jo!*zed*

martinaa*

Rada bych videla toho "panicka", co se dva dny jen tak diva, jak jeho pes vyje bolesti a "strasne krvaci". To neni ani panicek, ani majitel, ale cynik nejhrubsiho zrna. Omlouvam se, jestli je to pro nekoho drsne a utocne, ale je mi z toho zle.

Martino, já to z té první zprávy chápu tak, že fenka ječela při styku, ne dva dny... to by byl už vrchol... ale i tak... chudák zvíře...

lindaf*

prosim vas my jsme ji nepripousteli umyslne nehlede na to, za ani neharala ale jelikoz jsme ji davali injekce na zastaveni harani, tak se ji udelal ten zanet...

jinak jsme uz samozrejme byli u veterinare a ten ji dal leky na zastaveni krvaceni a uz je vse v naprostem poradku

a nerekla bych ze se tu nekde pise ze by jecela DVA DNY! krvacet zacala az dnes...to jen na vysvetlenou jinak dekuji za urazky mozna ze opravdu byli na miste...

hlavně že to s fenkou dobře dopadlo... příště na ní budete určitě dávat větší pozor...

martinaa*

"Oni se vcera jak ybch to rekla no proste parili ...fenka jecela jako kdyby ji na noze bral a dneska zase"

Z toho zcela opravnene usuzuji, ze se jedna o dva dny.

Jinak jsem moc rada, ze je fenka ok, a priste necekat a ihned jet na veterinu.

lindaf*

ano me spadl kamen ze srdce...uz jsme se poucili uz jsme meli v rodine 5 spicu uz je mame od roku 1989...ja bych nerada aby tady o nas kolovali nejake veci jako ze tyrame zvirata pritom se na vali na gauci a nechavame je spat u nas v posteli...to co se stalo byla proste strasne zla zkusenost, ale zase svym zpusobem nam otevrela oci

jinak bylo to ten 1. den ok ale dnes to vypadalo opravdu zle...tak to jen na vysvetlenou aby vsichni vedeli a nemysleli si o nas buhvico

coz si asi mysli i tak :( no nic...

martinaa*

Priste tudiz budete chytrejsi;)

bela*

Jsem rada ze to s fenkou dopadlo dobre,ale stejne bych vam dala" pesti,,

no nevím, ale argument, že pes s vámi spí v posteli, má dokazovat, že se o ni výborně staráte? a že jste ji nechali dvakrát "obskočit" psem po prodělaném zánětu dělohy a pak ji nechali krvácet a po dvou dnech hledali radu tady na fóru, to je jako v pořádku...? jste prostě jinde, nechápu vás...

roboot*

Poslední věta je dobře, na to že chováte psy od roku 1989 jste položila dotaz hodný inteligenčního kvocientu -250

Neměli jste dopustit, aby se spojili a když už se tak stalo, měli jste je držet u sebe aby pes neměl tendenci se snažit vyprostit a tahat fenu za sebou.

P.S. až Vám příště spadne dítě do bazénu, v klidu sem napište, mi Vám rádi poradíme, že ho máte vytáhnout!

*modla* Bože, můj bože ty to vidíš jak je někdy lidská blbost neomezená...

AMEN!

antynka*
hodnocení

1x

Na co čekáte? Tohle po internetu nevyřešíte, takže rychle k veterináři!

pt®
hodnocení

0x

Je to již hodinu, co jste sem dali otázku, jen doufám, že už jste s fenečkou dávno u veterináře.*modla* Chudák zvíře. - stařenka

doplněno 23.10.11 13:34:

A dejte, prosím, vědět, jak se fenečce daří, díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]