Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes skáče na mojí kamarátku

Od: denisa1234 odpovědí: 7 změna:

Prosím poradte mi, mám kamarátku která má pejska jorkšíra, můj pes pudlík je z ní uplne vyřízení. Pořád na ni skáče a nedá jí pokoj.Nejhorší na tom je že když příjde má kamarátka k nám bez psa tak skáče pořád na ní. Vůbec neposlouchá na povely nic. Ted se mi dvakrát stalo, že můj pudlík utekl k mé kamarátce a když ho přivezla autem, tak ani vystoupit nechtěl? Nemáte někdo nejakou radu,jak na pejska?Když k nám příjde kdokoliv jiný na nikoho to nedělá, jenom na tu mojí kamarátku..:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pudlíka dát na vodítko)v případě,že chce skákat s ním přiměřeně cuknou a říct povel NE,nebo NESMÍŠ - nevím,zda ten povel zná)pokud neposlechne,jako že neposlechne,tak jej odtáhnout a odložit na místo -pokud to umí .) pokud neumí,dát zcela z dosahu - třeba do jiné místnosti)pokud nejde pes přivolat,nemůže běhat na volno )a pudlíci jsou chytří .) měl by se to naučit .)) hezký den sépi .))

denisa1234
18.10.11 17:37
hodnocení

Děkuju

des*
hodnocení

0x

Na tohle stačí obyčejné noviny,sekne se s nimi přes zadek a jeto.Pak stačí noviny jen ukázat.

Jen aby. Každý pes reaguje jinak, může se s novinami prát a jen ho rozzuříte. No ale zkusit to můžete.

m
hodnocení

0x

Co vy se v té škole učíte... :( Máš tam minimálně 8 chyb. Co chceš s tímhle vyjadřováním po škole dělat? Jestli je ti víc jak 8 let, tak se nad sebou zamysli...

denisa1234
hodnocení

O co vám jde?

O to, že slovní i písemný projev je vizitkou každého člověka. A když s někým hovořím, či něco napíši, tak abych se pak za to nemusela stydět. Asi tolik. Jedná se o učivo 3. třídy, podobně, jako kref, lef, mrkef, konef, výprafčí, Ratka a další. Jo jo, čeština je jazyk záludný a jsou tací, kteří jej ne a ne pochopit.;) Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]