Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Má někdo zkušenosti s podložkou Potty patch/wc pro psy/ Děkuji za odpovědi.
Já jsem si ji objednala,a teď čekám ,kdy přijde.Napsali mi,žedodají do 14 prac.dní.Hned jak budu vědět jak na ni pejsek reaguje,napíšu.
doplněno 13.11.11 14:43:Tak mi podložka sice se zpožděním, ale přišla.Prý je o ně veliký zájem.
Pomalu na ni pejska učíme.Myslím, že to půjde.Jde to celkem rychle.
Dobry den,muzu se zeptat,kde jste podlozku Potty Patch zakoupila? At hledam jak hledam, tak v CR ji prodava snad jedine Top Shop a ty ji budou mit az na konci ledna a ze zahranicnich obchodu se mi zatim nepodarilo najit zadny,ktery by ji dovazel do CR. Prosim poradte,kde jste koupila. Dekuji.
Dobrý den,
sháníte ještě podložku? Hledala jsem recenze a objevila Váš dotaz. Budu si ji pravděpodobně pořizovat ze zahraničí, kdy při koupi dvou a více kusů vyjde levněji než v top shopu, tak hledám někoho kdo by měl zájem o koupi.
Již jste objednávala? Měla bych zájem o tuto podložku, už si s pejskem opravdu nevím rady
Na kolik by vyšla? Děkuji za odpověď, Míková
Dobrý den také bych měla zájem o podložku potty patch tak jestli by jste mi mohli dát odkaz kde ji koupit jinde než v top shopu jelikož na ni spěchám a tam lze objednat až na konci ledna.Děkuji
Dobry den,muzete mi prosim napsat odkud si budete podlozku objednavat?Popripade bych mela tez o jednu zajem, dekuji a preji hezky den Hana
Dobrý den.
Jestli chcete tak Vám můžu podložku pro pejska poslat.Objednal jsem si ji,ale zrovna v tu dobu přestala doma čůrat a chce jít jen ven.Podložka je nová,ale bohužel jsem krabici už vyhodil.Jak je velký Váš pes? Ta podložka je spíš pro malé rasy. Jestli máte zájem tak i s poštovným a balným 400 kč můžu zaslat.
doplněno 03.02.12 18:20:Jsem z Havířova.
Dobrý den
Měla bych zájem o podložku,pořizuji si štěně.Jestli ji ještě máte,tak ji koupím .Dík za odpověď.Šárka
dobrý den,
měla bych zájem o jednu podložku, máte ještě k nabídce? Psala jste 400 Kč. Nebo mi napiště prosím adresu webovou, kde jste objedávala, Děkuji
Dobrý večer, měla bych zájem o tu vaší podložku, mám malého Yorkshíra 1,5 kg.
Tady je můj mail lucille7@centrum.cz a můžeme se domluvit.
Dobrý den, pokud máte zájem o podložku, mohu Vám jednu nepoužitou poslat za 600,-, což jsou náklady, za které jsem ji pořídila + poštovné, případně předání v Praze nebo PV, PZ. Pejsek přestal doma čůrat, než dorazila. Originálně balená, ani jednou nepoužitá. Volejte na 775 715 055.
Dobrý den, můžete mi prosím poslat odkaz na podložku ze zahraničí kde jste ji objednávala? dorazila v pořádku? na kolik vyšla? děkuji
POZOR! Podložku nekupujte od Top Shop, nám přišla také rozlámaná - jen potvrzuji zkušenost zákazníků níže! Reklamaci možná uznají, ale 30ti denní lhůta asi není tím správným řesením, když podložku potřebujete... A to nemluvím o nákladech zpětného odeslání dodavateli, které vám také nikdo neuhradí. Pozor na Top Shop!
dobry den,jsem nucena se odstehovat z naseho stareho bytu mam dva retryvry ktery jsou zvykli na zahrade.chtela bych se zeptat,jestli jste s potty spokojena?premyslim ze si ji taky koupim,ale asi budu potrebovat dve?kdyz mam psy pres mrazy doma,stihnou mi do rana zaplavit kuchyn!jsou proste zvykli venku.
Dobrý den.
Podložky Potty patch je možno zakoupit na www.domovnicek.cz.Cena je dobrá asi za 375 kč.
No já si tu podložku taky objednala.Měly jsme jí objednanou už před vánoci,přišla včera a obratem jsem jí posílala zpět.Protože,když jsem to rozbalila tak jsem nevěřila svým očím.Ani jeden díl nebyl celí.Dolní miska bylá celá popraskaná,druhý díl ulomené uchyty pro uzavření a kus ulomený,akorát ta tráva byla celá.Za 1049 kč i s poštovným se to opravdu vyplatí.Těšila jsem se na ní,kvůly tomu,že mě končí za pár měsíců mateřská,takže půjdu do práce.Mám dvě holky yorkšírů,tak jsem chtěla,aby jsi mohly odskočit,kdy budou potřebovat.Ale přišlo velké zklamání.Tak snad budete mít více štěstí než já.
Já musím podložku jen chválit. Pejskovi se zalíbila, chodí jen na ni. Objednala jsem ji z www.domovnicek.cz. Stala asi 250 Kc, rozvoz po Praze zdarma. Jediná chyba je, že travnatý kobereček se rozpadá i při jemném praní. Doufám, že seženu nějaký náhradní díl nebo něco podobného
dobry den muzete mi prosim dat presnejsi adresu,kde jste Potty patch sehnala na tom domovnicku cz?ja si ji obednala za 1300 s postovnym a ted koukam jak jelen ze se da koupit tak lacine.potrebuju tu vetsi mam retryvra.dekuji za odpoved
Dobrý den Simonko,
já jsem dnes taky koukala jako jelen, protože jsem si tuto podložku objednala na www.tetaslevy.cz za 499,- i s poštovným, bohužel když mi dnes dorazila, zjistila jsem, že oni tam uvádějí větší rozměry, než je skutečnost.Jejich míry - 47/54/5,5, ve skutečnosti je podložka o 20 cm kratší - pouze 34 cm, takže jsem ji ihned poslala zpět. Pro Vašeho pejska by byla určitě malá. Já mám malou jorkšírku, je zvyklá chodit na podložku s novinami asi takových rozměrů, jak je inzerováno, tak jsem se velice těšila, že bude mít trávníček! Bohužel tahle velikost je tak pro malé čivavy.
Hezký den, Mirka
dobry den neobjednavala jste si nahodou tu podlozku u TOP SCHOP?dnes mi prisla taky!je uplne rozlamana!
ne ne, já ji měla z domovnicek.cz a když mi přišla tak sem ji honem rychle vrátila zpátky. Byla to levná napodobenina, tráva byla na gumovém podkladu bez dírek,takže by ta moč neměla kudy protect do tácku.. Takže si ji chci objednat u topshopu,ale chtěla bych si ji vyzvednout osobně na pobočce. A když vám došla ta z topshopu, vypadala opravdu jako na obrázku a videu?
ano vypadala tak,ale bohuzel bylo to rozlamane,trava mi pripominala jehlici z umeleho stromecku
muzete prosim poslat primo adresu kde to koupim?kdyz tam dam domovnicek cz tak to nejde nikde obednat.dekuji
Já ji objednala tady: domovnicek.cz/.... Nevím, proc vám to nejde
Podložka je opravdu tak pro maleho jorksirka. Ale tac pod ní udrzi dost vody i pro velkého psa. Ve finale je to asi jedno, protoze muj 2 kg pejsek jorkšíra se stejně netrefí. Čůrá na kraj a vedle ní
Oni by k tomu měli ještě napsat, že se to hodí spíš pro fenky, u čeho tam má zvedat pejsek nožičku?
Ještě jednou (i když už jsem to tu psala) bych chtěla všechny upozornit, že uváděné míry nesouhlasí!
Jsou 47/34/5 - ta výška už není tak podstatná, ale rozdíl 20 cm v šířce myslím ano.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.