Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka nepije vodu

Od: anonymes123* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám problém.

Moje kočka (0,5 roku) nechce pít vodu. Mléko jí dáváme ráno a večer.

V průběhu dne má kočka k vodě přístup, ale ani se jí nedotkne.

Nevíte, jak ji k pití vody donutit?

Děkuji předem.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michalov*
hodnocení

2x

Pokud pije mléko,tak se na vodu vykašle.Ona si té vody lokne občas,nebojte.Když by neměla to mléko,tak rozhodně.Předpokládám,že nechodí ven,protože tam kočky pijou z kaluží,tůní,no prostě odkudkoliv a kdekoliv..

sargo*
hodnocení

1x

Vypadá nějak dehydrovaně, nečurá, nebo to čurání divně smrdí? Jestli ne, tak jí zjevně stačí co má :) Jestli chcete omezit mléko - no tak jí ho prostě nedávejte. Nebo ho řeďte vodou :)

anonymes123*
hodnocení

Vypadá naprosto normálně, takže jí asi bude stačit to mléko co jí dáváme.

olaf71*
hodnocení

1x

představte si, že já taky ne

susenka*
hodnocení

0x

Mléko ji rozhodně nedávejte. A někde jsem četla že některé kočky pijí vodu jenom tekoucí z kohoutku. Nebo se prodávají takové fontánky a vodopádky. něco jako miska, ale voda teče. Zkuste a uvidíte nejdřív s tím kohoutkem.

hodnocení

0x

No,já pocházím z vesnice.Kočky měly pořád v misce mléko a vodu jsme jim nikdy nedávali.Dožívaly se úctyhodného věku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]