Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Život blechy

Od: jozef111* odpovědí: 9 změna:

Ví někdo, jak dlouho vydrží kočičí blecha bez potravy než chcípne (potvora)?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

2x

A je to potvora! Blecha je schopná žít bez potravy až rok!

jozef111*
hodnocení

No nazdar! Máme se s kocourkem na co "těšit".

A co nechat kocourka odblešit, než trpělivě čekat až ta potvora natáhne bačkory? :)

hankauk*
hodnocení

0x

Jožko, co řešíte? Že má kočka blechy? *smich* Tomu se ale neubráníte. Jestli se jich chcete zbavit, tak to není takový problém. My máme psa. Každý měsíc dostává kapky. Bohužel, po těch posledních se pořád drbal. Když jsem ho zavolala a nechala ho lehnout, ochotně se položil na záda a nechal se prohlédnout. A... vždycky jsem nějakou našla a odchytila. Koupili jsme tedy jiné, výkonnější kapky a už je po poblému. Byt jsme "zaplynovali" speciálním přípravkem a je to v pohodě. Snad se to dokonce jmenovalo Flea bomb. Dali jsme v bytě na židli, zmáčkli čudlík a šli na dvě hodiny pryč. Po návratu jsme akorát půl hoďky větrali. Vše, co by ev. pes domů donesl, tu chcípne. Už jsem tu našla i pár pavouků, škvorů a jednoho létavého mravence. Prostě to tu nepřežije. Účinnost až 7 měsíců.

hodnocení

0x

V lékárně nebo u veta, případně zverimexu kupte pipetku, kterou kápnete kočce mezi lopatky a krk. A je klid nadlouho. *jasne* Nedávno jsem si pochvalovala, že se nám letos blechy vyhly. Pár klíšťat bylo na začátku léta a pak vůbec nic. Jen ať to nezakřiknu! :D

kejki
hodnocení

0x

Blechy u koček jsou přenašečem tasemnice, takže nezapomeňte i na odčervení.

artik*
hodnocení

0x

tak dnes při úklidu jsem zjistil nějaké malé potvůrky co mán lezou po zdi a podlaze . Myslím ,že to jsou blechy ,ale pes na sobě nic nemá a neměl ( ¨je klidný a vůbec se nedrbe a nic podobného ) .Nastal totální úklid celého bytu ,včetně odlištování plovoucí podlohy a vyhození všeho co přišlo se psem do styku . Poradí někdo co s tím a jsou to vůbec blechy?Je to strašně prťavé . Díky

buss
hodnocení

0x

Na psa, kočku Arpalit, Diffusil i na klíščata a petrolejoval jsem. Třeba ztlikvidovat totálně. I v pelechu, posteli... Problém s přenášením larev a vajíček.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]