Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můj přítel našel včera malé kotátko.
Myslím si, že je mu tak 14 dní ale už baští samo. Dali jsme mu mléko s piškotem,
ale četla jsem, že se kravské mléko dávat nemá.
Nevím co mu mám tedy dávat, poradte prosím ![]()
Máme ho jen dočasně než mu najdeme nového páníčka.
Předem moc děkuji za každou radu ![]()
Dejte mu normálně čistou vodičku. Po mléku by mohlo mýt průjmy
. Dva týdny mu být nemohou, to je malý a možná ani neotevírají ještě očička. Pokud by jste mohli, koupila bych whiskas junior kapsičku. Pro malé koťátko vydrží i půlka na den. Kotě pravděpodobně nemá ještě moc vyvynuté zoubky. Dala bych i nějaký měkký neslaný sýr nebo tvaroh, obyčejný pribináček. Pokud máte tak uvařit drůběží maso v nesolené vodě a nekořenit nic a hlavně nakrájet na malé kousky. Pokud máte hovězí minimálně 2 dny v mrazáku, můžete po kouscích dávat také při pokojové teplotě. Můžete podávat i filé bez kostí. Nejlepší by byli granulky, ty opravdu obsahují vše co kočička pro růst potřebuje.
POKUD JE KOŤÁTKO OPRAVDU MALINKÉ A TIPUJETE OPRAVDU NA 14 DNÍ, KUPTE SI KOČIČÍ MLÉKO - LAHVIČKA ZA ASI 20 KČ a vydrží vám pro koťátko tak na 3 dny. Mléko musí být teploučké ale ne zase vařicí a ani né studené. - značka Whiskas a prodává se v každém větším i menším supermarketu. ![]()
Přeji hodně zdaru s koťátkem
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.