Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můj přítel našel včera malé kotátko.
Myslím si, že je mu tak 14 dní ale už baští samo. Dali jsme mu mléko s piškotem,
ale četla jsem, že se kravské mléko dávat nemá.
Nevím co mu mám tedy dávat, poradte prosím
Máme ho jen dočasně než mu najdeme nového páníčka.
Předem moc děkuji za každou radu
Dejte mu normálně čistou vodičku. Po mléku by mohlo mýt průjmy . Dva týdny mu být nemohou, to je malý a možná ani neotevírají ještě očička. Pokud by jste mohli, koupila bych whiskas junior kapsičku. Pro malé koťátko vydrží i půlka na den. Kotě pravděpodobně nemá ještě moc vyvynuté zoubky. Dala bych i nějaký měkký neslaný sýr nebo tvaroh, obyčejný pribináček. Pokud máte tak uvařit drůběží maso v nesolené vodě a nekořenit nic a hlavně nakrájet na malé kousky. Pokud máte hovězí minimálně 2 dny v mrazáku, můžete po kouscích dávat také při pokojové teplotě. Můžete podávat i filé bez kostí. Nejlepší by byli granulky, ty opravdu obsahují vše co kočička pro růst potřebuje.
POKUD JE KOŤÁTKO OPRAVDU MALINKÉ A TIPUJETE OPRAVDU NA 14 DNÍ, KUPTE SI KOČIČÍ MLÉKO - LAHVIČKA ZA ASI 20 KČ a vydrží vám pro koťátko tak na 3 dny. Mléko musí být teploučké ale ne zase vařicí a ani né studené. - značka Whiskas a prodává se v každém větším i menším supermarketu.
Přeji hodně zdaru s koťátkem .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.