Nejste přihlášen/a.
Dobrý den moudré hlavičky, obracím se opět na Vás Chtěla bych od Vás poradit, kde koupit zimní bundičku pro mého jorka?Minulý rok jsem mu ji koupila ve zverimexu od značky doggy dolly. Velice se mi líbila, že byla teplá a měla kožíšek jak na kapucce tak i na rukávcích. Nikde ale již takovou podobnou nemohu sehnat. Nemáte někdo zkušenost, případně typ kde bych sehnala nějaký pěkný obleček s kožíškem? Předem všem moc děkuji za opověď.
Ty jo, to jsou starosti ...
Proč jsou někteří lidi stále přesvědčeni, že když koupí pejskovi bundičku, rukáv, tunel či kdovíco, že jim bude tepleji než bez toho doplňku. Je to jen a pouze obchodní trik. Dojírna peněz. Stačí znát fyziku, něco o teple, o izolaci, o srsti zvířete a dát to dohromady.
Mám krysaříky a nesouhlasím s vámi.Když je zima a nejsou ustrojení,tak se jenom vyčůrají a už běží ke dveřím a škemrají,že chtějí domů.Klepou se a nechtějí jít ani na vycházku.Když mají třeba svetr,běhají a hrají si.Také když vidí svoje oblečky,hrozně se radují a fenečka odhání pejska,jen abych ji ustrojila jako první.
Je to malý pejsek s velkým srdcem a velice chytrý.Ten můj se rychle a bez problémů naučil sedni,lehni,zůstan,plazit se,skákat přes ruku,udělat mrtvého pejska,válat sudy a další.Ale hlavně je to bezvadný kamarád.Fenečku nemáme od malého štěnátka,ale také je bezva.
Je potřeba pejska změřit. Od konce krku po kořen ocásku, tento údaj si nejlépe uložit do mobilu a stále nosit sebou. Do každého zverimexu nakoukněte, protože mívají zboží od různých dodavatelů a to je pokaždé jiné a z jiného materiálu. a za jinou cenu. Pokusím se přidat fotku mikiny a nepromokavé šustky. Měli slevu a já jsem neodolala. Svetry mívají za 100kč. Když zadáte do vyhledávače - oblečení pro psa- najde vám spoustu e-schopů, s různými oblečky a v různých cenách. Pláštěnky, nepromokavé šustky.
Já jsem rozpárala ten, který Dorce seděl a měla ho ráda, koupila u Vietnamce flisovou deku a střihla a ušila. Fotku jsem nenašla.
Už jsme vytáhli šustku s nohavičkama. Apretura je vypraná, ale stále funguje. Když příjddeme domů, postavím malou do vany i se šustkou, opláchneme podvozek a když vysleču, má mokré jen packy. Žádné dobývání bláta a kamínků z kožíšku na bříšku a z chlupů na nožkách. Žádné sušení a rozčesávání. :D Ke každému psovi patří něco jiného. K jednomu okovaný obojek a j jinému bundička
eshop@tommi-tommi.cz,
Já jsem loni koupila mému krysaříčkovi nádhernou bundičku s kapuckou s kožíškem a krásně zateplenou u vietnamců za 100kč.Tu samou jsem pak viděla na internetu a prodávali ji za 450kč.
Zdravím ..
myslím taky že většina psů až na naháčky nepotřebuje oblečky Taky jde dost o to jeslti jim naroste zimní podsada. Protože když jsou psy venku aspoň nevím 8h denně a víc tak jim ta podsada naroste a zima jim není.Ale když se jen na chvilku venčí a jinak jsou bytoví tak to jim pak nenaroste a fak je jim pak zima. Pak je tedy na místě oblékat..
I když já mám bíglici. Je venkovní ale původní majitelka ji oblékala..(měla ji v bytě) nicméně to zvíře to úplně nesnáší stačí když vytáhnu hárací kalhotky tak to je pohled
a když jí je dám /poslušně stojí a drží/ tak sedí s výrazem úplně nejvíc týraného zvířete v okolí
No v zimě jí zima není. To jsem se přesvědčila..neoblékáme ale má teda zateplenou boudu ..nicméně když už je kolem těch -10 tak se doma s manželem hádáme, jeslti už půjde spát do zádveří nebo jestli je ještě "teplo"...jednou jsem takhle vyhrála..a psina spala v zádveří..v noci bylo -13 zaškrábala že chce ven..tak jsem jí pustila na záchod a čekám a čekám kdy že příjde zpět a ono prd
odpochodovala si tam do těch -13 a už tam zůstala (pak zalezla do boudy) ale kdyby z toho měla problém tak vyčůrá a hned běží zpět
takže jsemse přesvědčila že i tak malý pes, krátkosrstý ..no problémo při -13
Ale já Dorku neoblékám proto, aby jí nebyla zima. Já ji oblékám pro svoji lenost. Je nízko u země a má delší, velice jemné chlupy v kožíšku. Když příjdeme z venku, je problém vypláchnout a vymýt ze srsti na bříšku, hrudi a taky z nožek všechen ten mokrý šurvajz, kamínky, hlínu a bláto. Pak samozřejmě vysušit. Protože když zalehne vlhká, podvozek se zapaří a smrdí jako mokrý bezdomovec. A nakonec to celé rozčesat, aby se nenadělaly cumplochy. Smutný příběh několikrát denně.
A právě to se mi nechce! Jsem líná! Na to máme šustku nebo něco jiného. Zima pejskům vůbec nevadí, vadí jim binec a v zimě sníh v podvozku. Vlastně ne jim, psiska si to užívají, což o to! Majitelům, kterým to všechno v noci vysypou do postele. :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.