Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké rybky zvolit?

Od: susenka* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, omlouvám se že píšu zase, ale ještě potřebuji jednu radu. Takže mám 4 neonky a 2 paraguayky. Budu dokupovat asi 4 neonky a k tomu buď 3x paví očko + ancistrus nebo 3x plata + ancistrus nebo 5-6 kusů pancéřníčků. Tak jakou kombinaci byste mi poradili nebo popřípadě jiný druhy rybiček? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lol*
hodnocení

0x

zdravim te, kocko ta tetra paraguayska je stejne jako tetra neonova hejnova rybka, dobre se k sobe hodi, dokup 3 tetry neonove, 5 teter paraguayskych, tri pancernicci a dva ancistruse, vic nema cenu a zaplacane male akvarko je desive!

Pancernicci skvrniti jsou bezne druhy, skvele cistici dno, ancistrusi jsou zase vyborni cistici skel a vsech predmetu v akvariu od ras a nanosu. Ty pancernicky vem tri, jsou take skupinove rybky, budou se ti drzet u dna, tetry paraguayske budou obyvat stred i okolo hladiny, tetry neonove /obecne neonky/ zase stred a spodni cast, takto to nechej a budes spokojena.

Doporucuji vykonny filtr, at mas vodu v pohybu, vsechny druhy rybek ktere budes mit jsou na to zvykle a tim, ze bude voda v pohybu docilis dobrych podminek pro udrzeni bio spektra, navic bude krasne pruzracna voda.

Jinak tetra neonova neni neonka, neonka je podobna rybka, ktera ma ale mnohem vyraznejsi cervenou barvu, pruh tahnouci se az k ocasni ploutvi a je vetsi a vzacnejsi i drazsi, pa

susenka*
hodnocení

Děkuji za vyčerpávací odpověd. Ale paraguayky chovat už nechci, ožírají hodně kytek jen málo jich vydrží, tak proto jenom dvě. Potom mám ty neonky které mají celý sytě červený pruh. Jinak děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]