Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křeček je zmatený

Od: chloupka* odpovědí: 5 změna:

AHojte, mám dotaz na křečka, mám ho2 roky. Celou dobu co ho mám tak se nic takového nestalo., Když si teĎ vposlendích pár dnech vemzu křečka a dám ho třeba na stůl (samozdřejmě sem tam s níma hlídám aby nespadl), tak on na tom stole chodí ale necodí normálně rovně chodí jako by zamteně, jako by s říkál : bžoe kde o sjem? furt kýbe halvičkou do stran, potom když si ho vezmu tak mě čichá jakoby byla něco nového. xD ale nakonec mě nekousne, jenom olíže. :) Prosím co mu je? HCová se i v kleci zamteně jako jak sjem už říkala: nevěděl dke je . :/ Prosím odpovězte co mu je. :/ M8m ho moooc ráda. ♥

doplněno 08.10.11 15:12:

Jinak, spinká, jí a pije, normálně, v noci i běhá v kolečku jako vždy. :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

já se mu ani nedivím, že je takový zmatený...

holka holka, přečti si tvoje příspěvky, tak zmatené a popletené psaní už jsem dávno neviděl...to tolik pospícháš, že po sobě nedokážeš napsané přečíst a ty překlepy opravit? ani nepočítám, kolik jsi jich zvládla dnes...

já pár křečků měl, a většinou se začali chovat podobně divně před smrtí... takže tak nějak počítej s tím, že budeš potřebovat po čase dalšího...oni zase moc dlouhou životnost nemají...

chloupka*
hodnocení

Ano, spěchala jsem. :/ a ten zbytek mi prosím radš ani neříkej. :(

česky...životnost křečka je cca 2 roky. tak se nědivte. Vy budete na konci důchodu taky možná zmatená.

krkovicka*
Hlásím že džungarský vydrží déle.Jeden s námi byl necelé 4 roky *slunce*

sargo*
hodnocení

0x

Obávám se, že má zkušenost je stejná - stáří. Občas se sice zadaří, že se i taková zvířátka dožijí nezvyklého věku (nejstaršímu našemu pískomilovi bylo pět let), ale tohle zní dost typicky... dávej mu co nejlepší jídlo a opatrně na něj, je to dědeček ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]