Nejste přihlášen/a.
AHojte, mám dotaz na křečka, mám ho2 roky. Celou dobu co ho mám tak se nic takového nestalo., Když si teĎ vposlendích pár dnech vemzu křečka a dám ho třeba na stůl (samozdřejmě sem tam s níma hlídám aby nespadl), tak on na tom stole chodí ale necodí normálně rovně chodí jako by zamteně, jako by s říkál : bžoe kde o sjem? furt kýbe halvičkou do stran, potom když si ho vezmu tak mě čichá jakoby byla něco nového. xD ale nakonec mě nekousne, jenom olíže. Prosím co mu je? HCová se i v kleci zamteně jako jak sjem už říkala: nevěděl dke je . :/ Prosím odpovězte co mu je. :/ M8m ho moooc ráda. ♥
Jinak, spinká, jí a pije, normálně, v noci i běhá v kolečku jako vždy.
já se mu ani nedivím, že je takový zmatený...
holka holka, přečti si tvoje příspěvky, tak zmatené a popletené psaní už jsem dávno neviděl...to tolik pospícháš, že po sobě nedokážeš napsané přečíst a ty překlepy opravit? ani nepočítám, kolik jsi jich zvládla dnes...
já pár křečků měl, a většinou se začali chovat podobně divně před smrtí... takže tak nějak počítej s tím, že budeš potřebovat po čase dalšího...oni zase moc dlouhou životnost nemají...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.