Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám akvárium 54 l. Ale když odečtete litry za štěrk, kameny a kořen tak +- 47 l. Mám tam 4 neonky( dokoupím 3 aby jich bylo 7) A dvě paragujky (ale ty už nechci chovat takže nebudu dokupovat) . Tak bych se chtěla zeptat jaké rybky by se tam ještě hodili a kolik? děkuji.
No v tom našem rači ani ne. Jednou jsem se tak ptala kolik by mohlo být rybek v 54l akvárku a odpověděl mi už nevím přesně kolik ale bylo by to hodně moc. Tak se ptám tady vás, ale moc odpovědí které potřebuji tu není jen 2 od kamii.
ahoj, zalezi jake rybky, pocitej 3 litry na male rybky do 6cm, ale 5 je lepsi, pak vis, kolik rybek si muzes dovolit. velmi krasne druhy jsou cichavci, labyrintky, nepotrebuji kyslik ve vode tolik, oni si ho berou ze vzduchu, doporucuji cichavce zakrsleho.
z tech zivorodek black molly, xifi, pavi ocka a platy, muzes se ptat, budes-li potrebovat s necim poradit, pa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.