Nejste přihlášen/a.
Prosím, poraďte někdo...dcerka nějak propašovala tajně od babičky mladého skokánka do našeho panelákového bytu a já už jen viděla, jak hopká malým montážním otvorem pod vanu. Nechci ho takhle utýrat hlady, ale nevím, jak ho vylákat ven. Položila jsem na zem pekáč s vodou, ale víc mě zatím nenapadlo. Moc děkuji za jakýkoli tip.
Pod vanou se sráží voda a je tam vlhko. Pokaždé když napustíte vodu do vany, tak se vana orosí. Otvorem bych dala malou misku, třeba od Hery a pod. pod vanu s vodou. Nachystejte si víčko na zadělání krabičky. V noci se přijde vykoupat, tam ho musíte rychle přikrýt. Dostávali jsme žábu na chalupě zezadu od lednice. V noci, když je tma, žába si vlezla do misky z vodou a baterku a už byla venku. Držím palce. Viky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.