Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kotě nepije

Od: radush* odpovědí: 6 změna:

Zravím všechny dobrý lidičky, ve stručnosti: Přivezla jsem si v pátek 16.týdenního perskýho kocourka, trochu kýchal, byli jsme u veterináře,schledal záňet zvukovodu, tak kapeme, včera pospával, dnes je už aktivní, trošku od něčeho zobne ale nechce pít, čuchne a odejde, včera jsem mu dala vývar z kuř. masa s granulkama, tak to vylízal a něco snědl, ale dnes snědl asi jen 5 granulí a vody se ani nedotkl, nenechává mě to klidnou, tak mi poraďte kdo máte zkušenosti, díky moc :)

Kotě nepije

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tarka*
hodnocení

2x

Ani mléko? Ještě bych počkala, on se napije. Kdyby ani za pár dní nezačal pít, vzala bych ho k veterináři. Ale určitě nevěšte hlavu. :)

radush*
hodnocení

No chtěla jsem mu dát mléko, ale chovatelka mi to nedoporučila, prý by měl průjem, taky mě napadlo, změna vody, může tady být víc chlóru, u ní pil normálně, ale nevim, kýchání už ustalo, jen občas,t ak uvidíme.

hodnocení

2x

To je krásné kotě! Hmmm, paráda!:) Vůbec si nedělejte těžkou hlavu. Už se to tady mnohokrát řešilo a všichni se vždycky shodli na tom, že kočky pijí jen tehdy, mají-li žízeň. A že nemají rády čerstvou vody. Misky se ani netknou a chodí pít ustátou vodu do, řasou obrostlých, konvic nebo nádob, připravených na zalití kytek, do podmisek u kytek, do sudů s děšťovkou. Mé dceři chodil kočičák pít z mísy na wecku. Misky se ani netknul.*jasne* Váš měl tekutinu v polívce, asi mu to stačí. Byla tady i diskuze o fontánce. Ale prý stejně zase chodil pít hnusnou vodu někam. Ani fontánka že nepomohla. *vtip* Kočky mají svou hlavu a basta!:D

radush*
hodnocení

Díky moc, už je lepší, už byl i na granulkách a sám se dal do vývaru s masem, bylo toho na něj asi trochu moc, stěhování do nového, nemoc, ale je to šílenej mazel, myslím že už bude v pohodě, ráno nás kousal lumpik do uha :)

kejki
hodnocení

0x

Tý brďo, to je nádhera!

radush*
hodnocení

Já vím, je nádhernej,ale vodička mu pořád nejede,jí granule a nenapije se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]