Nejste přihlášen/a.
Zravím všechny dobrý lidičky, ve stručnosti: Přivezla jsem si v pátek 16.týdenního perskýho kocourka, trochu kýchal, byli jsme u veterináře,schledal záňet zvukovodu, tak kapeme, včera pospával, dnes je už aktivní, trošku od něčeho zobne ale nechce pít, čuchne a odejde, včera jsem mu dala vývar z kuř. masa s granulkama, tak to vylízal a něco snědl, ale dnes snědl asi jen 5 granulí a vody se ani nedotkl, nenechává mě to klidnou, tak mi poraďte kdo máte zkušenosti, díky moc ![]()
Ani mléko? Ještě bych počkala, on se napije. Kdyby ani za pár dní nezačal pít, vzala bych ho k veterináři. Ale určitě nevěšte hlavu. ![]()
To je krásné kotě! Hmmm, paráda!
Vůbec si nedělejte těžkou hlavu. Už se to tady mnohokrát řešilo a všichni se vždycky shodli na tom, že kočky pijí jen tehdy, mají-li žízeň. A že nemají rády čerstvou vody. Misky se ani netknou a chodí pít ustátou vodu do, řasou obrostlých, konvic nebo nádob, připravených na zalití kytek, do podmisek u kytek, do sudů s děšťovkou. Mé dceři chodil kočičák pít z mísy na wecku. Misky se ani netknul.
Váš měl tekutinu v polívce, asi mu to stačí. Byla tady i diskuze o fontánce. Ale prý stejně zase chodil pít hnusnou vodu někam. Ani fontánka že nepomohla.
Kočky mají svou hlavu a basta!:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.