Nejste přihlášen/a.
Zravím všechny dobrý lidičky, ve stručnosti: Přivezla jsem si v pátek 16.týdenního perskýho kocourka, trochu kýchal, byli jsme u veterináře,schledal záňet zvukovodu, tak kapeme, včera pospával, dnes je už aktivní, trošku od něčeho zobne ale nechce pít, čuchne a odejde, včera jsem mu dala vývar z kuř. masa s granulkama, tak to vylízal a něco snědl, ale dnes snědl asi jen 5 granulí a vody se ani nedotkl, nenechává mě to klidnou, tak mi poraďte kdo máte zkušenosti, díky moc
Ani mléko? Ještě bych počkala, on se napije. Kdyby ani za pár dní nezačal pít, vzala bych ho k veterináři. Ale určitě nevěšte hlavu.
To je krásné kotě! Hmmm, paráda! Vůbec si nedělejte těžkou hlavu. Už se to tady mnohokrát řešilo a všichni se vždycky shodli na tom, že kočky pijí jen tehdy, mají-li žízeň. A že nemají rády čerstvou vody. Misky se ani netknou a chodí pít ustátou vodu do, řasou obrostlých, konvic nebo nádob, připravených na zalití kytek, do podmisek u kytek, do sudů s děšťovkou. Mé dceři chodil kočičák pít z mísy na wecku. Misky se ani netknul.
Váš měl tekutinu v polívce, asi mu to stačí. Byla tady i diskuze o fontánce. Ale prý stejně zase chodil pít hnusnou vodu někam. Ani fontánka že nepomohla.
Kočky mají svou hlavu a basta!:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.