Nejste přihlášen/a.
ahoj,bydlim v bytovce a mam 2 kocoury.jeden zrzavy a druhy cerny,ale ten zrzavej mi porad chodi mocit ke kytce a rozhrabuje hlinu,nevim co s nim,muzete mi nekdo poradit?
No jo, no, kočky nejsou bytová zvířata Tedy jestli jsem dobře pochopila, že jsou to kytky domácí
Možná je cimprlich a vadí mu i sebemíň počuraný píseček, možná ho nechce sdílet s nikým dalším. Má rada je kytky nastříkat kytku něčím, co mu nebude vonět (nebo potřít třeba česnekem) a pokud písek měníte opravedu často, a nemá mu tam tedy co vadit, zkusit jim dát každému vlastní
Dejte na hlinu nejake dekorativni oblazky, at se v ni nemuze hrabat. Kocky instinktivne vykonavaji potrebu tam, kde ji mohou zahrabat a hlina ho muze pritahovat. Muj kastrovany a zdravy kocour takhle zacal chodit v zime ven na terasu do sypkeho snehu a nedavno do kyblu s hlinou, ktere mi na terase zbyly po pestovani rostlin. Zkratka i kdyz ma zachody ciste, tak nechape, proc by nemohl jit nekam, kde se tak dobre hrabe.
Dobrý den,díky za komentář..zřejmě to bude tím že se mi něčím mstí..mám ho už 2 roky a nikdy to nedělal..začal zhruba před 2 měsíci..bedýnku má samozřejmě čistou,dbám na to aby byla každý den čistá a denně ji čistím..připadá mi,že už ani nic jiného nedělám řešila jsem to i s veterinářem,tohle není jediný problém,on je problematický od útlého mládí..zřejmě má zlobení v povaze.veterinář mi řekl,že se mi tímhle za něco mstí..koupila jsem oboum kocourům vodítka a přestože mají neomezený přístup na balkon,začala jsem je každý večer venčit..když mi to nevyjde,prostě nejdeme venčit..a tady je myslím kámen úrazu..prostě se mi mstí za to,že nebyl předešlý den venku
ach jo,přitom druhý kocourek je až podezřele hodný..nikdy nic neprovedl a mám ho už 9 let..
zkusím na vaši radu obložit kytky nějakými oblázky a uvidíme..mám dojem,že si ale najde jinou lumpárnu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.