Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kocka chodi mocit do kytek

Od: zrzavejkocour odpovědí: 5 změna:

ahoj,bydlim v bytovce a mam 2 kocoury.jeden zrzavy a druhy cerny,ale ten zrzavej mi porad chodi mocit ke kytce a rozhrabuje hlinu,nevim co s nim,muzete mi nekdo poradit?*zed*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

1x

No jo, no, kočky nejsou bytová zvířata :-D Tedy jestli jsem dobře pochopila, že jsou to kytky domácí :) Možná je cimprlich a vadí mu i sebemíň počuraný píseček, možná ho nechce sdílet s nikým dalším. Má rada je kytky nastříkat kytku něčím, co mu nebude vonět (nebo potřít třeba česnekem) a pokud písek měníte opravedu často, a nemá mu tam tedy co vadit, zkusit jim dát každému vlastní :)

michalov*
hodnocení

0x

Já jen dodám,že u kocourů, pokud najednou močí na různých místech v bytě i když májí čistou toaletku,musíte být na pozoru,protože se může jedna o začínající či již propuklý zánět močových cest (močové kameny atd.).

pb®
hodnocení

0x

Dejte na hlinu nejake dekorativni oblazky, at se v ni nemuze hrabat. Kocky instinktivne vykonavaji potrebu tam, kde ji mohou zahrabat a hlina ho muze pritahovat. Muj kastrovany a zdravy kocour takhle zacal chodit v zime ven na terasu do sypkeho snehu a nedavno do kyblu s hlinou, ktere mi na terase zbyly po pestovani rostlin. Zkratka i kdyz ma zachody ciste, tak nechape, proc by nemohl jit nekam, kde se tak dobre hrabe.

romanabi*
hodnocení

Dobrý den,díky za komentář..zřejmě to bude tím že se mi něčím mstí..mám ho už 2 roky a nikdy to nedělal..začal zhruba před 2 měsíci..bedýnku má samozřejmě čistou,dbám na to aby byla každý den čistá a denně ji čistím..připadá mi,že už ani nic jiného nedělám :) řešila jsem to i s veterinářem,tohle není jediný problém,on je problematický od útlého mládí..zřejmě má zlobení v povaze.veterinář mi řekl,že se mi tímhle za něco mstí..koupila jsem oboum kocourům vodítka a přestože mají neomezený přístup na balkon,začala jsem je každý večer venčit..když mi to nevyjde,prostě nejdeme venčit..a tady je myslím kámen úrazu..prostě se mi mstí za to,že nebyl předešlý den venku :)

ach jo,přitom druhý kocourek je až podezřele hodný..nikdy nic neprovedl a mám ho už 9 let..

zkusím na vaši radu obložit kytky nějakými oblázky a uvidíme..mám dojem,že si ale najde jinou lumpárnu..*smich*

Kocka chodi mocit do kytek
kejki

Zkuste druhý záchůdek, halda kočičáků na tom trvá. Když jste byla u veta, přeléčení ATB proběhlo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]