Nejste přihlášen/a.
Dobry den, chtela bych vas poprosit jestli by mi nekdo neporadil kolik cm mi asi jorksirek naroste jeste kdyz ma ted ve ctyrech mesicich 20 cm v kohoutku.Prala bych si malyho jorka tech klasickych 23 cm ale to mam nejspis smulu ze?
Nevím přesně jak je to u jorkšírků ale mám taky malé plemeno (JRT) je mu téměř 6 měsíců a v poslední době roste docela rychle (hlavně co se váhy týče:D a samozřejmě úměrně i centimetry v kohoutku). Ale je možné, že už se tomu vašemu růst pomalu zastaví. A máte pejska nebo fenku? To je taky hodně důležité protože fenky bývají oproti psům drobnější.
diorek, to chce klid. Vůbec není totiž důležité, co chcete. Důležité je to, co má malý v genech a co vůbec nemůžete ovlivnit. Koupila jsem Dorotku v 8.týdnu jejiho života. Tatínek byl maličký, černý s červenou, maminka byla o kapku větší než taťka a byla světlá.Dorotkabyla takové malinké, černé klubíčko s červeným obličejíčkem a čevenou prckou a nožkami.
Pak se jí na světě zalíbilo a začala růst. Vet pravil, že roste jako z vody. Omdlela jsem. Pravil, že mám být ráda, protože ti malincí mívají strašlivé problémy. Padoucnici, špatné klouby, uzlují se jim střívka, trpí s ledvinami, játry a vůbec se zažíváním. :DPak se jí na černé hlavičce začaly tvořit téměř bílé odrosty. Pak i na zádíčkách. A jak to dopadlo? Má 4,5 kg, je stříbrná s blonďatou hlavičkou. Veta známe po šesti letech jen na očkování, kastraci a vyoperované bouličky v cecíkách. Jinak je zdravá, veselá, milující a milovaná a je úžasná.
Jestliže máte pejska s průkazem původu, nakoukněte, jak vypadali předkové. Jestli máte pejska bez papírů, zajděte si na výstavu psů a koukněte, jak velice mohou být jorci různí. Ve velikosti, v srsti, stavbou těla, obličejíčkem.
jé,ta je jako ta naše,moc hezká.Sama mám 2 fenky,takže k té velikosti...není žádný mini jork,ani střední nebo velký,jak se někde mylně uvádí.Je pouze jeden a ta velikost je opravdu různá od 1,6 do 4,5 kg,takže stejně nezáleží ,co si paní přála,ale co dostala štěnda v genech.Hlavně hodně radosti ať to váží kilo nebo pět
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.