Nejste přihlášen/a.
Ano je to pravda, diskutovalo se o tom tady. A ještě dodám. Vždyť je zima, bobky jsou zmrzlé, tak je seberte, když Vám to vadí a vyhoďte do popelnice.
doplněno 13.12.12 17:46:Kdybyste věděla, co všechno na své zahrádce vypěstuji a také mám i kytičky, samozřejmě, a kolik mi tady pobíhá kočiček a kadí, tak byste tomu asi nevěřila. Když vidím nějaké hovínko tak ho seberu. Ale většinou nic nevidím, zahrabou to.
Nejraději chodí do česneku, protože je udržovaný celý podzim, je kyprý a čistý i v zimě a na jaro, to je teprve! Táta kočky nenáviděl. Nejprve tiše a pak z okna hlasitě, s prakem v ruce. Když otevřel okno, kočka byla pryč. :D Když jsem měla zahrádku já, byly chvíle, kdy jsem kočky nenáviděla stejně jako táta. Když jsem při plení měla kočičinac na motyčce, na ruce, na botách. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.