Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Králík - problém s očima

Od: pup* odpovědí: 1 změna:
Ahoj. minulý týden v pondělí jsem odebral výtěry králíka z očí (ze spojivkového vaku). byla prozkoumána v bakteriologickou kultivaci. Tak ve čtvrtek zjistili že chlamydie jsou negativní a jsou vzrostlé bakterie Protens vulgaris. Veterinářka mi dala oční mast (TOBREX (Tobramycinum)), mám dát 3x denně na oči králíka. Pokud nebudou lepší tak zbývá nám alergie nebo problém se slzými kanálky. Jsem zeptal jestli ti králíci netrápi, tak veterinářka mi řekla že ne, protože naše králici nejsou smutné a naježeté, ale dobře baští, čilý, apod. Někdo má zkušenost? Děkuji za odpověď.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

janekkrat*
hodnocení

0x
Netrápí se, je to stejné jako u lidí. Jen jim to brání v lepším výběhu. Popřípadě je dobré se toho králíka na to zeptat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]