Nejste přihlášen/a.
Máme půlroční fenku švýcarského salašníka, je to ještě takové telátko. Fenka má takový "zlozvyk", že když se jí něco nelíbí, tak nahlas projevuje nesouhlas. Chci po ní třeba, aby šla ven, jí se ale nechce a tak na mě tak poštěkává, napůl vyje a kňourá - no prostě takový zvuky jako kdyby "mluvila". Jasněže nemluví, ale má ke všemu spousty komentářů.
Mě by zajímalo jestli si toho nemám všímat, nebo jestli jí za to trestat, netrestat, nebo co tím chce dosáhnout.
Díky
Ukecana fenka, to zname Doporucuju vubec se toho nevsimat a chovat se k ni ve stylu - jen si kecej, stejne ti to neni nic platny. Cili okecavat si to klidne muze, ale pokud dostala nejakej povel nebo po ni neco chci, tak to ale musi udelat. Prijde na to, ze ji ty protesty nejsou nic platne a prestane s tim. Aspon ve vetsine pripadu, obcas mi pes taky porad odmlouva, ale k nicemu mu to neni
To náš šmudla na mě občas vrčí, když neudělám, co chce. Ale to si, bohužel, nesmí dovolit. Jasně nízkým tónem mu řeknu "NE" a přestane. Když nepřestane, dostane plácnuto na zadek a přihodím "BAD BOY". A kdyby jo se mu chtělo pokračovat, tak nastoupí přítel a ten má ještě důraznější a nižší hlas, takže ví, že je zle. Honem peláší do pelechu a je klid. KDyž poštěkává pro nic za nic, tak je ten samý recept.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.