Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, zda jde nějakým způsobem zmírnit přílišnou divokost čtyřměsíčního kotěte britské modré. Je chované doma, jinak velmi mazlivé a přítulné, ale jeho nápady neznají mezí. Hrajeme i mazlíme se s ním hodně. Děkuji.
Je to šelma, je to mládě. Vydržet, až vyroste a rezignuje - ne že to musí nutně vyjít
Jestli nemá doma škrabadlo, tak mu ho určitě pořiďte a pak, stejně jako s dítětem, tedy zcela důsledně, ho tam nosit jakmile začne něco drásat a ukazovat mu tlapkami, k čemu ta věc je. Jenže co mám tak zkušenost s kočkami, je to projekt nejistý. Zůstávají věrné spíš povaze než přáním paní domácí
Vyroste z toho Ale pokud je to opravdu velký divočák, dá se mu pomoci Bachovými kapkami. kocky-online.cz/...
Vyroste z toho. Nemůžete čekat, že čtyřměsíční mládě bude sedět tam, kam ho posadíte. Našemu kočičákovi bylo 12.9. taky 4 měsíce, takže vím o čem mluvím. Nicméně i kočka se dá trochu vychovávat. Pokud nás kocourek začne při hře najednou kousat, zvednu mu prst před obličej a křiknu na něj Ne! a ukončím hru. Docela rychle to pochopí...
Mám dvě 8-letý britský kočičák ten je povahou kde se svalím tam mně najdete. a strašně klidný druhý 7-letý britský whiskas a ten pravý opak divočák
a velmi aktivní chvíli nepostojí ale většinou se přizpůsobuje staršímu...určitě se kotě zklidní holt je hravé a nebo třeba také ne třeba to bude mít v povaze...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.