Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

nemocné morce

Od: adela1 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,chtěla bych poradit,můj táta má morce,musel na týden odjed pryč a tak ho dál na hlídání ke mě domu.mám doma kocoura a bála jsem se aby mu něco neudělal,ale vše bylo v pořádku i u sebe furt byli a nic mu neudělal.pak ale muselo morce zpátky k tátovi.hned ten den u táty přestal jíst,má průjem a stále se jezi.průjem je maly.normálně běhá ale v kleci se ani nehne.je mozne ze se mu treba po mém kocourovi stýská?nebo to je nějaká nemoc.muj táta k veterináři nechce,tak jak ho má vyléčit?děkuji za odpověd.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Stesk to rozhodne neni. Prujem muze byt zpusobeny bud bakterii (kokcidie to byvaji nejcasteji), nebo muze byt zpusobene stravou. Morce mohlo sezrat nejakou nebezpecnou bylinku, nebo treba kupovany okurek, ktery je strikany nebo obsahuje vysoke mnozstvi dusicnanu - ci jinou zeleninu. V kazdem pripade zajit na veterinu, at tatka chce, nebo ne. Zviratko potrebuje pomoc, takze nejake!chteni" holt musi stranou.

doplněno 11.09.11 12:43:

Protoze samotny prujem muze mit i banalni pricinu, ale to jezeni je znamkou zavaznejsiho problemu a morceti skutecne neni dobre.

doplněno 28.09.11 11:27:

Adelo, tak jak dopadlo morcatko? Uz jste se neozvala...

adelinka123
hodnocení

Dopadlo to dobre,dostal injekci aby měl chut k jídlu a pomohlo to,začal jíst a teď už je to úplně dobré,děkuji že ste ho tam donutila jít,adéla
martinaa*

To jsem rada, ze je morcatku dobre:) Pozdravujte tatku a at se vam vsem dari!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]