Hmmm já mam takovej blbej dotaz . Dneska jsem kecala s jednou holkou na chatu, a ona má v ZOO - Trója adoptovanýho vlka, a ona mi tvrdí, že s tím vlkem může chodit na procházky... heheh To je asi docela hustě nesmysl a výmysl, neeee? Ale radši se zeptam, sice se mi nechce věřit, že by ten personál pouštěl lidi vůbec k těm vlkom, už jen z důvodu bezpečnosti, natož aby je nechával brát na procházky, ale zase nikoho nechci nemístně nařknout ze lži. Díky
Naprostej nesmysl... Může mít adoptovanýho vlka, to jo. Pomoc finanční, ale rozhodně s tím vlkem nemůže dělat to, co píšeš..
jaja28*
Ta tě teda pěkně tahá za nos. Adopce v ZOO je pouze finančního rázu a sice, že přispíváš na stravu adoptovaného zvířete. Rozhodně ale adopce není o tom, že by si to zvíře mohl člověk půjčovat, nebo s ním jakým koliv způsobem nakládat nebo něco podnikat.
Pro ty, kteří svým hodnocením dávají najevo svůj nesouhlas s mou jednoznačnou odpovědí, vyjímám přesnou specifikaci možností, které jsou adoptivním rodičům v Zoo poskytnuty.
Pokud se chcete stát adoptivním rodičem, je nutné zaplatit roční příspěvek, který je uveden u jednotlivého druhu. V tomto případě získáváte kromě cedulky se svým jménem u daného zvířátka po dobu jednoho roku také certifikát o adopci; obrázek vašeho svěřence; volnou rodinnou vstupenku na jednu návštěvu zoo; pozvánky na akce pořádané během roku; časopis trojský koník 2x ročně a samolepku s logem Zooadopce.
Doba trvání adopce i sponzoringu je 12 měsíců.
Tak že ještě jednou: procházky s vlky atp. opravdu ani náhodou!
25gowron*
Podle me nema smysl reagovat na hodnoceni ...to ze sem treba ja dostal spatnou znamku se da pochopit , protoze sem se vyjadril osobitejsim zpusobem ... ale hodnoceni treba tve odpovedi svedci o demenci uzivatele .. ze zacatku sem treba byl taky nastvany/zklamany kdyz sem u dobry odpovedi dostal spatnou znamku ,mel sem kolikrat chut napsat neco podobnyho , ale dosel sem k zaveru ze to nema cenu komentovat .. apod
tesyk*
A jsme u toho co jsem předpovídal v této diskusi: poradte.cz/..., konkrétně zde: Stejným způsobem se bude nakonec tvářit i bodování kvality odpovědi. To je tak subjektivní záležitost, že bude spíše záležet na intelektuální výši hodnotitele, než hodnoceného. Bude se tu vytvářet jakýsi kult inteligenta.
tesyk,asi si na to klepnul.Vono je to fakt vo blbosti jednich a vděku druhých.Hodnotit by měli mít možnost jen tazatelé, kerým bylo odpovědíno..Takhle si tu hraje každej zhrzenec a skutek utek.Vono to tu už pomalu chce to,co tak cenila nensy.Ač to bylo velmi prosté,nepochopili jsme to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.