Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černá kočka vs smůla

Od: lucasv* odpovědí: 17 změna:
Co se stane,když člověk zabije černou kočku-ůmyslně?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

3x

To samé, jakoby zabil jinou kočku či jiné zvíře. A zabíjet úmyslně je svinstvo a pokud se to provalí, je z toho trestní postih. *stop*

jakubdeda*
hodnocení

3x

Nic.Jen bych si o Vás myslel hodně něco hnusného.A také by Vás mohl někdo udat.

hop®

Jakube, tazatel snad neplánuje zabití kočky! Jen se ptá... Třeba ten kočičák je jeho a přemýšlí o obraně kvůli sousedovi... Snaž se, prosím, myslet trošku nezaujatě, dík! ;)

marenka*
hodnocení

3x

Zkrátí se mu ... na 5 cm.

doplněno 30.08.11 22:26:

Jinak boží mlýny melou. Někdy sice hodně pomalu, ale melou. Zabij, zlo se vrátí.

hankauk*

Na 5 cm? Není to moc? Já bych dala tak 2!

A my ještě říkáme, že na každou svini se vaří voda.*cert*

hodnocení

3x

Při tvé otázce mi naskočila husí kůže.Jen doufám,že jsi ji nemyslel vážně.

pt®
hodnocení

2x

"lucasv", co je to za otázku? A co když někdo zabije tebe úmyslně? Ty seš snad zhulenej. - stařenka

hodnocení

2x

Az tri roky odneti svobody, pri usmrceni vice zvirat az pet let. Pravdepodobne Vam take nekdo da pres hubu, alespon doufam.

hodnocení

0x

Je to úplně stejné, jako když zabije bílou kočku. Nebo rezavou. Asi se nestane nic, ale NEDĚLÁ SE TO, kočka se úmyslně nezabíjí žádná /ani černá ani jiná/ a jak už psali další rozhořčení rádci, je to týrání zvířat a zlo plodí další zlo. Já si myslím, že dotyčného by za to mohl přejet parní válec. ;) Kam chodíš na ty své otázky? Čekám, že příště se zeptáš: Která veverka má víc blech - černá nebo rezavá?*smich* Jaga.

doplněno 31.08.11 06:44:

Bohužel, některé lidi, které ani nelze snad lidmi nazývat, mají různé hrozné nápady. O dovolené jsme kráčeli hezkým středočeským městečkem, v parku takové sezení a tam kočka - stažená z kůže a upečená! Měla jsem z toho zkažený den a ten obraz mě dlouho strašil.

cyril*

Když je hlad, tak je i husa dobrá! ;)

lucasv*
hodnocení

Já se jen ptal-něco jsem našel na netu.

mutozen*
hodnocení

0x

Úplně stejný! když někdo zabije třeba i bílou :)

hop®
hodnocení

0x

Černou nebo fialovou, je to jedno. Bohužel kočka je jen majetek, takže hrozí paragraf o poškození cizí věci, trakže skoro nic...

hop®
hodnocení

0x

Ale vážně: za zabití zvířete asi nic nehrozí, musí to být rychlá smrt, aby zvíře netrpělo, jinak by byly v prdeli veškerý jatka na krávy, prasata, slepice, kuřata!

michalov*
hodnocení

0x

Zaplatí za to.

sargo*
hodnocení

0x

To je prosté. První egypťan, který půjde okolo, z tebe udělá chladnoucí mrtvolu 8-)

(Ale někde se prý černé kočky zabíjejí z pověrčivosti. Takže z tebe případně udělá chladnoucí mrtvolu nejbližší člen Ligy proti pověrám.)

A samozřejmě tě bude chodit strašit, protože černý kočky jsou chytrý. :-P

moura
hodnocení

0x

Co to je za debilní otázku? Mělo by se stát to samé, jako když zabije člověk člověka -ůmyslně!§

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]