Nejste přihlášen/a.
Jakube, tazatel snad neplánuje zabití kočky! Jen se ptá... Třeba ten kočičák je jeho a přemýšlí o obraně kvůli sousedovi... Snaž se, prosím, myslet trošku nezaujatě, dík!
"lucasv", co je to za otázku? A co když někdo zabije tebe úmyslně? Ty seš snad zhulenej. - stařenka
Je to úplně stejné, jako když zabije bílou kočku. Nebo rezavou. Asi se nestane nic, ale NEDĚLÁ SE TO, kočka se úmyslně nezabíjí žádná /ani černá ani jiná/ a jak už psali další rozhořčení rádci, je to týrání zvířat a zlo plodí další zlo. Já si myslím, že dotyčného by za to mohl přejet parní válec. Kam chodíš na ty své otázky? Čekám, že příště se zeptáš: Která veverka má víc blech - černá nebo rezavá?
Jaga.
Bohužel, některé lidi, které ani nelze snad lidmi nazývat, mají různé hrozné nápady. O dovolené jsme kráčeli hezkým středočeským městečkem, v parku takové sezení a tam kočka - stažená z kůže a upečená! Měla jsem z toho zkažený den a ten obraz mě dlouho strašil.
Černou nebo fialovou, je to jedno. Bohužel kočka je jen majetek, takže hrozí paragraf o poškození cizí věci, trakže skoro nic...
Ale vážně: za zabití zvířete asi nic nehrozí, musí to být rychlá smrt, aby zvíře netrpělo, jinak by byly v prdeli veškerý jatka na krávy, prasata, slepice, kuřata!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.