Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém s blechama na půdě. Máme na půdě velké hromady staré slámy, ve kterých nám před pár měsíci porodila zaběhnutá kočka koťata. Koťata už vvyrostla a začla běhat ven. Včera jsem byl zadělat vchod, aby tam už nemohla chodit ale narazil jsem na problém. Máme od koťat na půdě blechy.Vzhledem k tomu, že potřebuji na půdu chodit z domu chtěl bych se jich zbavit, ale nevím jak. Půda má cca 80m2 a kdybych měl kupovat spreje, vyšlo by to strašně draho. Existuje způsob, jak se blech účinně zbavit na tak velkém prostoru? Až se zbavím blech, tak slámu vyhážu oknem na dvůr a postupně spálím, teď se to ale bojím udělat, aby si blechy neroznesl ze dvora, zajména na psech, do baráku...
Nemyslím že jsou blechy všude.Donesla je tam nejspíš ta kočka.Co by tam ty blechy jinak dělaly,sají krev.pokud není zdroj,odchází,nebo hynou.Takže o přeblešení nepůjde.Nejlíp bude slámu napytlovat ,opatrně vyndat a ihned spálit.Když nedovolíte přístup zvířatům blechy zmizí samy.
Blechy tam přinesla určitě ta kočka. Pytlování mě taky napadlo, jenže té slámy je opravdu velké množství... Myslíte tedy, že blechy budou jen v tom místě, kde ležely ty kočky, že po celé půdě nebudou? stačilo by tedy vystříkat jen toto místo? Četl jsem o blechách, že dokážejí hladovět i jeden rok...
Blechy jsou potvory, kladou vajíčka. A nemusí to být jen v místě, kde byla kočka. Sprej by pomohl, ale musel byste najít ten samý nebo podobný viz link. Když sjedete na stránce úplně dolů, tak vpravo dole je sprej 4fleas Fogger. Jedna lahvička je na cca 35m2. Dáte např. na bedýnku zmáčknete a jdete pryč. Místo musí být uzavřeno, žádné otevřené okno či dveře. Necháte dvě hodiny, pak půl hoďky vyvětráte. Zabíjí to blechy, škvory, mravence, klíšťata, atd... Účinek až 7 měsíců. Nevím, jestli se to dá koupit v CZ, ale v pet shopu by vám ev. měli poradit i něco se stejným účinkem?!
Což o to, náš pes má sice protibleší obojek, ale sem tam blechu donese. Ta, než zhyne, stačí třeba ještě naklást vajíčka a co pak? Jednou za čas takhle "zamoříme"byt. Mohu ale potvrdit, že to funguje. Tuhle tady lezl škvor a kroutil se jak žížala, pak chcípnul.
Představím si, že půda se slámou jsou stromy. Vezmu postřik na stromy, / když budete mít pár zbytků od různých postřiků / dám do dlouhého postřikovače a jemně popráším celou půdu. To budou blechy, vosy a různá havět mlsat. Bude tam nejen pěkný smrad, ale odejde vše, co je živé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.