Nejste přihlášen/a.
Nová rodina by byla fajn,ale co sousedi ti ho nějak nechtějí?Nebo když jim v tom altánku nevadí,tak něco pro něj vymyslet,aby mu nebyla zima.Nějaké přístřeší,bouduVím není pes,ale aby na něj nefičelo a mohl se schovat,něčím to vystlat.
Určitě. Byla by škoda dát ho do útulku jen proto, že se nikdo nepřihlásil. Vy jste udělala maximum a pokud nejeví nikdo zájem, tak bych do toho trošku šlápla. Vy ho nechcete?
Krkovičko, co v práci? Nevzala by si ho některá z kolegyň? Bavit se bude, tihle "tuláci" jsou nejlepší společníci. To ten náš Kulíšek ("šéf") milostivě přijde každý sudý den, sežere 8 kapsiček, milostivě se nechá pohladit a opět odkráčí
Krkovičko, nechte si ho.Připadáte mi jako hodná ženská, měl by se u Vás jistě dobře. A děti by uvítaly kamaráda do rodiny. Ani venčit se nemusí, jako pejsek. Já vím, není o ně příliš zájem, dneska i řada lidí má vysoko do žlabu a ještě kocoura k tomu. Třeba u nás na vesnici jsou jich hordy bezprizorních a polodivokých. Ale taky byste neřešila problémy, co s dalšími koťaty. Chodil by "zapracovat" jinam. Jaga.
stačí když mu v altánu na suchém místě vyrobíte zimní "pelíšek" nejlépe větší krabici, do které vystřihnete 15x15 díru na vchod a vycpete slámou a obložíte polystyrenem. Na zimu je to ideální obydlí. No a pak zásobovat jídlem.
sláma výborně izoluje a nepřebírá vlhkost. Takže voda proteče a sláma je stále suchá. Nacpěte tam fakt hodně a "vykutejte" v tom "hnízdo" aby byla sláma kolem dokola. Bude mu teplo. Naše zvířata spí všechna spolu v boudě se psem - taky ve slámě...
Chybička - slepice nee, ty jsou v kurníku. Ale je fakt, že to do psí boudy zkoušely a občas tam nechaly i vajíčko...
Na breberky jsou spreje, hlavně když bude mít kočičák vlastní ochranu před blechami (spot-on, nebo obojek). Moje nejstarší kočka taky nesmí do domu, má několik různých pelechů na špejchaře a ve chlévě. Hlavně odčervovat a jestli zvládnete i kastraci, nebude smrdět a prát se s kocoury. Ty rány se totiž zaněcují a hnisají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.