Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převoz psů do Itálie

Od: jirka222 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám malé psi bez PP, které si chci sebou vzít do Itálie na dovolenou. Chtěl bych se zeptat zda někdo nevíte zda musím mít pro převoz nějaké potvrzení, nebo co všechno potřebuji? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lindaf*
hodnocení

1x

potrebujete europas a popripade cip pro pejska a take veterinarni osvedceni o zdravostnim stavu psa :)

marenka*
hodnocení

1x

Linda Vám napsala, co potřebujete z dokladů, já jen doplním. Nechte pejskům kápnout za krk spot on Stronghold. Je to proti srdečním červům. Itálie je jedna z nejrizikovějších oblastí.

hodnocení

0x

Já bych se přimluvila, máte-li je komu hodnému nechat, abyste je s sebou raději nebral. Pro Vás to bude dovolená, na kterou se těšíte, pro pejsky je to spíš stres - slaná voda, plno písku, davy lidí, palčivé slunce a Vaše neustálá starost o ně. /aby se nezaběhli, někoho nekousli, nepřehřáli se, nenašli někde něco špatného k snědku.../ I když je máte jistě rád, dovolenou bez nich si užijete daleko lépe a budete se na ně pak těšit domů. Pěknou dovolenou a rozumné rozhodování.*slunce* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]