Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes snědl jed na mšice

Od: msice odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám dvouapůlletého zlatého retrívra, psa, váha cca 40 kg. Dnes se mu povedlo rozkousat jed na mšice (mám dojem že to byl Mospilan nebo tak nějak) chtěl jsem se zeptat, co mu to může udělat, a co kdyby náhodou pomůže (třeba odčervení apod.)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

1x

Dobrý den, vyvolejte mu zvracení, prst do krku a nutit pít vodu. Poraďte se raději s veterinářem, třeba i v kolchoze.

Nebo na níže položeném odkazu.

Veterinární klini/...

msice
hodnocení

Donutil jsem ho tedy vypít docela dost vody, ale na vyvolání zvracení zkrátka nemám :( (já jsem ho nikdy nedokázal vyvolat ani sám sobě) a poté co se napil na posezení snědl všechno co mu zbylo od snídaně (toho bylo hodně) Což považuji za dobré znamení, protože kdyby mu bylo špatně asi by nejedl (rozhodně ne tolik)

hankauk*
hodnocení

1x

Jak píše 1jara, veterináře to chce zaručeně. *palec*Mospilan určitě nebude přípravek na přírodní bázi, ale chemikálie jako řemen. Vy byste si asi do prázdné/plné lahve asi taky nekousl, že? *blee* Představte si, jak může být vašemu psovi?!

kejki
hodnocení

0x

Jak rozkousal? Prodává se např. postřiková láhev, ve které jsou dva sáčky s přípravkem. Spoléhat na to, že sáčky neprokousl a vyjdou vcelku? Jinak neonikotinidy jsou jedovaté dost - ridex.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]