Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křeček spí ve druhém rohu

Od: chloupka* odpovědí: 11 změna:

Ahojte, mám otázku na křečka. Mám svého křečka 2 roky,celou dobu v pohodě pije, papá, spí normálě e svém domečku, ale najednou si lehává ve druhém rohu klece, na pravém rohu más vůj domeček, analevém nic, jen stelivo, a lehá si čím dál častěji do toho levého roku.
Proč to dělá? PRoč si najednou lehá do druhého rohu, a jinak pije a papinká.
Prosím doepiše mi. ;)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

claire*
hodnocení

4x

To nic, má prostě náladu na stěhování. Moje Popelka, taktéž dvouletá, se stěhuje v pravidelných intervalech po celé kleci :D Nejhorší je, když dostane záchvat a zpřehází si všechno vzhůru nohama, přestěhuje si špajzku do druhého rohu, domeček převrátí naruby a stejně si lehne někam jinam. Prostě je svérázná :)

krkovicka*
hodnocení

0x
Tak mu tam dejte domek.Není nemocný,je mu tam příjemně.Pelech z rohu dejte do domku.co udělá...Nejspíš si ho zase z domku odstěhuje do rohu *slunce*
chloupka*
hodnocení

Ten křeček si domeček neodstěhuje... Je ze sena, je to udělané, vyrobené, neutáhneto. ;)
Teď mě ještě napadlo, že je tomu křečkovi třeba vedro a tak si lehla někam jinam, kdenení uzavřený prostor.

krkovicka*
Ne domek.Ten pelech ;) možná i to je možný.Má klec?Akvarko je jak skleník.
chloupka*
hodnocení

má klec, dvoupatrovou.

krkovicka*
My měli zrzka zlatýho křečka.Teď si vzpomínám,že taky se odstěhoval z domku do rohu.Už v tom rohu zůstal.Měli jsme ho od jara do dalšího léta.Takže ani zimou to nebylo.Prostě ho tam nechte,počuraný pelech mu zkuste přestěhovat do toho domku na jiné straně pak co udělá.Podle mě si ten pelech zase nanosí do toho rohu.
chloupka*
hodnocení

počůráním domečku, to není on totiž čůrá právě tam kam si poseldní dobou lehá.. =´(

krkovicka*
Ano.křečci mají ve svém domečku krmivo,wc a spaní.Nadbytek syslí v rohu,čůrají do druhého rohu.Zkuste mu ten počuraný pelech kde spí z rohu dát do domečku.nejspíš bude naštvaný a jak už jsem napsala,znovu si ho z toho domku vytáhne a přestěhuje do otevřeného rohu.

elisme*
hodnocení

0x

Křečka sice nemám a moc o nich nevím ,ale nemůže mu být třeba teplo (jestli se mu tam nedrzi teplo tak se nechladi na vzduchu)? Nebo neni tam průvan (jestli treba pri techto vedrech neotrvíráte okna a na nej skrs ten vchod treba nefouká)?

honzek*
hodnocení

0x

Asi si taky poridim krecka, abych mel takove vesele prihody *smich*

ann*
hodnocení

0x

V domku je mu určitě horko, zkus přes sebe hodit deku a taky to dlouho nevydržíš :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]