Nejste přihlášen/a.
Ahojte, mám otázku na křečka. Mám svého křečka 2 roky,celou dobu v pohodě pije, papá, spí normálě e svém domečku, ale najednou si lehává ve druhém rohu klece, na pravém rohu más vůj domeček, analevém nic, jen stelivo, a lehá si čím dál častěji do toho levého roku.
Proč to dělá? PRoč si najednou lehá do druhého rohu, a jinak pije a papinká.
Prosím doepiše mi. ![]()
To nic, má prostě náladu na stěhování. Moje Popelka, taktéž dvouletá, se stěhuje v pravidelných intervalech po celé kleci :D Nejhorší je, když dostane záchvat a zpřehází si všechno vzhůru nohama, přestěhuje si špajzku do druhého rohu, domeček převrátí naruby a stejně si lehne někam jinam. Prostě je svérázná ![]()
Ten křeček si domeček neodstěhuje... Je ze sena, je to udělané, vyrobené, neutáhneto. ![]()
Teď mě ještě napadlo, že je tomu křečkovi třeba vedro a tak si lehla někam jinam, kdenení uzavřený prostor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.