Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové kotě - močení do postele

Od: ella1* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

Máme asi týden koťátko (je tři měsíce staré) a máme problém s tím, že se nám už třikrát vyčůral do postele... Chodí na bedýnku, bez problému, už byl naučený, když jsme ho dostali.. Prvně jsme si mysleli, že je to msta, že jsme ho třeba z té postele shodili nebo se mu něco nelíbilo, ale už se to stalo třikrát a nevíme co s ním.. Přitom na bedýnku opravdu chodí...
Děkujeme moc za každou radu.
Ella

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nepouštěla bych ho zatím do ložnice,než bude opravdu čistotný.Je to zatím miminko.A také zkusit bedýnky dvě.Některá kočička už do znečištěného wc nejde a když jste třeba v práci...

jabraka*
hodnocení

0x

Odpověď je prostá.Kočka patří na dvorek.

JABRAKA

ella1*
hodnocení

No jo:) Žijeme v bytě, psa jsme tam trápit nechtěli, ten patří ven, tohle je kočka, co se válí doma na gauči, není to obyč směska, co lítají po venku:)

soina*
hodnocení

0x

Jednoduše často měňte písek v bedýnce.

elisme*
hodnocení

0x

Moji známí meli take kote ,ktere jim curalo do postele ale on se opravdu mstil ,protoze oni ho pousteli do postele ale po case mu to zakazali ,protoze si v noci si chtel hrat a kousal je kdyz cheti spat,...tak mu to zakazali a on se jim taky mnhokrat vycural do postele od te doby tam vycural když se tam dostal.Kočku uz to neodnaucili a museli loznici zavirat.

hodnocení

0x

Elo, můj syn mi přivezl svou kočičku, která údajně čůrala na všechno, co bylo vyprané. Vyzkoušeli všechny fígle, ale nic nepomáhalo. A také chodila do bedýnky. Jakmile však někam položili něco čerstvě vypraného, šup, a udělala tam loužičku. A víš čím to bylo? To zvíře, zrovna tohle, reagovalo na vůni jejich aviváže. Prostě ji ta vůně působila asi takovou "slast", že se z toho blahem počůrala. Trvalo mi, než jsem na to přišla, protože u mne to nedělala. Ale dospěla jsem k tomuto poznání proto, že když ke mně přišli na návštěvu, i mne pokaždé praštila do nosu ta vůně jejich aviváže. Kdybych byla kočka, taky se z toho počůrám. ;) Očuchejte ložní prádlo. Jestli voní, je to ten důvod. Ahojky Suzy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]