Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Napadání psem

Od: rada88 odpovědí: 3 změna:

dobrý den mám dotaz sousedi chovají v bytě 2 1 brazilskou fillu pes mě už třikrát napadl sousedi si myslí že ze srandy.opak byl pravdou .pes utočí na kočky a na mala kotata nemůžeme je nechat bez dozoru..pes běhá bez vodítka po veřejném prostranství prý se musí proběhnout.domluva nepomáhá poradte kam se máme obratit nebo co udělat abychom nebyli pořád v ohrožení děkuji za odpověd.proti zvířatum nic nemam

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

3x

Policie s tím asi zatím nic dělat nebude. Obrátila bych se na místní obecní či městský úřad s vaší stížností. Přestupková komise by pak měla rozhodnout co dál. Dobré by bylo mít asi nějakého souseda/dy v záloze, aby vaši verzi potvrdili. Foto by možná taky pomohlo?! Náš pes je na vodítku pořád, i když je to takový "ňouma". Jenže člověk nikdy neví. Jde o bezpečnost cizích lidí, ale i naši. Nezodpovědné majitele bych nechala veřejně pranýřovat. *stop*S tak velkým psem to už vůbec není sranda. Radši malérům předejít, než aby se stalo větší neštěstí. Pokousaných malých dětí je, myslím, v republice i dost... o dospělých nemluvě.

Souhlasím se vším, mimo policie. Já bych v takovém případě volala měšťáky co nejčastěji. A doložila to pro podporu ke stížnosti na úřad. A také při jakékoliv komplikaci. *hej*A není náhodou zákonem přikázán náhubek a vodítko? Sypu se popelem, protože to nepoužíváme, ale já mám místo psa jorka:D

m
hodnocení

0x

Kupte si peprovej sprej a pokud se ten pes priblizi, tak mu to nastrikejte na cumak a kdyz pak pribnehne majitel tak to udelejte taky. Az pak privola policii tak reknete, ze jste se bali o zivot. problem se tim vyresi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]