Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fenka začala kousat nábytek

Od: monika12345* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

mám fenku rok a dva měsíce starou a začala okousávat nábytek, předtím byla úplně v pohodě. Procházky a vyžití má pořád stejné. Nemáte někdo zkušenost s nějákým spejem proti okusování. Nemůže to být tím, že začala hárat? Děkuji Monika M.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

1x
Jenom blbne. Zkuste ji koupit sušené vepřové ucho nebo něco jiného na kousání. Nábytek ošetřete pepřem nebo chilli papričkou a ono ji to přestane bavit. R.

hodnocení

0x

My jsme přežili kousací období na sušeném penisu. Zní to šíleně, vím, ale fakt ho mají a je bezva. Pes ho nerozkouše za chvíli, je fakt pevný, ale stravitelný. A také měli všichni psi spoustu hraček, včetně kožené boty, koženého řemene. :D Psina se nudí a taky se mstí za samotu. *ee* Já mám zase problém s hrabáním. Rozhrabe gauč, křeslo i podložku pod nohy. Moc ráda bych si pořídila novou sedačku, ale když si uvědomím, jak bude za pár dní vypadat, tak se mi odnechce. A to mám nesmírně poslušnou a ukázněnou psinu. Ale sotva vytáhnu paty z domu, už řádí. Včera to zrychtovala, než jsem se osprchovala. Děs a poděs!*plac*

doplněno 19.08.11 16:17:

Ještě bych chtěla doplnit, že fenečky se změní, zklidní, po třetím hárání. Říkali všichni a já mám také tu zkušenost. *frajer*

adus*
hodnocení

0x

NEROSTOU JI ZUBI?

marenka*

V roce a dvou měsících musí být dávno přezubená. *bzum*

adus*
hodnocení

0x

SKUS JÍ KOUPIT NÁKÉ TIČÍNKY PRO PSI

martinaa*

Jezkovy voci... bezne se drzim zpatky, ale po Vas se to neda cist... v sedmi slovech ctyri hrubky, to je moc i na me. Rikam to bez emoci, proste se to strasne spatne cte.

adus*
hodnocení

0x

JOO PARDON SPLETLA JSEM SI TĚ Z NĚKIM POSÍLÁM NOVÉ

A proč křičíte?

katerina77*
hodnocení

0x

Mozna to bude i kombinace harani plus puberta, to se pak se psem deji veci :) V prvni rade bych zkusila pridat prochazky a nejake venkovni cviceni, poslusnost treba, stopu, aporty, at je poradne utahana nez odejdete do prace a pak nejakou novou hracku na zabaveni, nebo treba velkou kost, ta se ji urcite bude libit vic nez nabytek.

Spreje jsem zkusila, kdyz byl mrnous stenatko a byly to vyhozene penize, zadny sprej mu vubec nevadil.

adus*
hodnocení

0x

pardon to psal můj brách který pude do1 třídy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]