Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám fenku rok a dva měsíce starou a začala okousávat nábytek, předtím byla úplně v pohodě. Procházky a vyžití má pořád stejné. Nemáte někdo zkušenost s nějákým spejem proti okusování. Nemůže to být tím, že začala hárat? Děkuji Monika M.
0x
My jsme přežili kousací období na sušeném penisu. Zní to šíleně, vím, ale fakt ho mají a je bezva. Pes ho nerozkouše za chvíli, je fakt pevný, ale stravitelný. A také měli všichni psi spoustu hraček, včetně kožené boty, koženého řemene. :D Psina se nudí a taky se mstí za samotu.
Já mám zase problém s hrabáním. Rozhrabe gauč, křeslo i podložku pod nohy. Moc ráda bych si pořídila novou sedačku, ale když si uvědomím, jak bude za pár dní vypadat, tak se mi odnechce. A to mám nesmírně poslušnou a ukázněnou psinu. Ale sotva vytáhnu paty z domu, už řádí. Včera to zrychtovala, než jsem se osprchovala. Děs a poděs!![]()
Ještě bych chtěla doplnit, že fenečky se změní, zklidní, po třetím hárání. Říkali všichni a já mám také tu zkušenost. ![]()
0x
Mozna to bude i kombinace harani plus puberta, to se pak se psem deji veci
V prvni rade bych zkusila pridat prochazky a nejake venkovni cviceni, poslusnost treba, stopu, aporty, at je poradne utahana nez odejdete do prace a pak nejakou novou hracku na zabaveni, nebo treba velkou kost, ta se ji urcite bude libit vic nez nabytek.
Spreje jsem zkusila, kdyz byl mrnous stenatko a byly to vyhozene penize, zadny sprej mu vubec nevadil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.