Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím krmit štěně?

Od: martina0* odpovědí: 5 změna:

Omlouvám se za zakládání tolika témat za tak krátkou dobu ale mám problém. Jelikož mi teď pejsek průjmuje po Orijenu a pokud se to nezlepší budu muset přejít na jiné krmivo. Chtěla jsem se zeptat na váš názor, jaké krmivo je nejlepší. Mám štěně JRT a nechci mu ublížit nevhodným krmivem. Proplan jsme vyzkoušeli ale po přečtení složení letěl do koše (bohužel jsem složení začla řešit až po koupi:(). Teď přemýšlím nad Barking heads ( barkingheads.cz/...). Má s ním někdo zkušenost? Popřípadě s jiným superprémiovým či ultraprémiovým krmivem? Děkuji za reakce

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já se zeptám, proč řešíte nějaká nevyzkoušená a neznámá krmiva? Myslíte si, že běžnými, lepšími, vyzkoušenými krmivy pejskovi ublížíte?:DDorotka měla v březnu 6 let a po celou dobu dospělosti krmím krmivem Royal, naprosto bez problémů. Ze začátku se trošku ošívala a frňala, ale když zjistila, že jí péct kuřata nebudu, baští to bez problémů s výstavním hovínkem. A jakmile dostane něco jiného, hovínko není už tak ukázkové. Ale jednou za čas, před osolením jí uberu z mého a jsme spokojené obě. *tuc* Neřešte krmení tak vážně.

martina0*
hodnocení

Já vím, že to moc prožívám:) je to mé první štěně :) a taky ráda experimentuju a ráda bych mu dopřála uplně to nej... ale asi to přestanu až tolik řešit už jsem z toho šílená :D

vandad

Za mě pokud už musíte krmit granulemi (BARF - syrová strrava je 100% lepší) tak se vyhnu Eukanubě, Proplanu, Roalu,.. Dle referencí ej vynikající Canine Caviar , Belcando a docela dobré ohlasy jsem měla i na Arden Grange. Já osobně krmím levnějšími granulemi a to Ontariem (z té nové receptury) a jsme nadšení...

drich*

Rad už tu proběhla spousta, takže pouze doplním, že pokud by jste vyzkoušeli všechno možné a nemožné a stále se to nelepšilo, zajděte za veterinářem nebo koukněte na netu po značce SPECIFIC (veterinární granule), náš výmarák je taky "cíťa" ale tyhle granule mu jedou a po průjmu není ani stopy.

zelvickaveterinarka
hodnocení

0x

Odkazuji Vás na tuto otázku,to co jsem psala zde platí i pro vás.Ultraprémiová a superprémiová krmiva též se používají u psů s extrémní zátěží,je nesmysl to cpát do štěněte.Podívejte se na tabulku,odkaz najdete také v přiložené otázce,najděte tam svého psíka,a podle toho vyberte granule.Hodně štěstí

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]