Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Granule PROCT-DOG?

Od: mishka18* odpovědí: 11 změna:

Myslíte že mají tyto granule dobré složení a byli by vhodné pro kolii?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mishka18*
hodnocení

Opravdu chcete krmit svého psa tímto odpadem?

Jak poznáte, že je to odpad? Nemyslím to útočně, opravdu mě to zajímá. Navíc to tam docela chválí *nevi*

petr123*

Lidi si chválí i ty nejšílenější granule z Tesca za pár korun...

Kontrolní otázka - proč jsou v těch skvělých granulích barviva? Psi jsou skoro barvoslepí... Ale zase tam aspoň není přidávaný cukr, to bych bral jako pozitiva.

Není uvedeno ani přesné složení - v granulích může být prakticky cokoliv, je to jenom krmná směs. Navíc produkty živočišného původu jsou až na druhém místě ve složení, nebo se snad pes živí hlavně obilovinami a kukuřicí?

hodnocení

0x

Čtu to dobře? 4% masa? Takže na jedno kilo granulí je jedno deko masa? A ten zbytek? Srágory pro vepře! *blee* Že jim není hanba dát něco taklového do prodeje!

doplněno 12.12.12 22:44:

Jasně že jo, 4 deka. *bzum*

petr123*

No, na druhou stranu bych si tipnul že to má možná lepší složení než řada "akčních" potravin pro lidi, o nejrůznějších nápojích raději ani nemluvě...

mishka18*
hodnocení

A co Calibra Premium Adult?

4% z 1000g je 40g

nicozjb*
hodnocení

0x
Zkuste bosch Cena cca na netu kolem 650 nám se osvědčila čím kvalitnější tím méně psovi date :) koukejte na složení .

ani123*
hodnocení

0x

Porovnejte si to např. z ProPlanem. Našla jsem odkaz, kde tyto granule stojí 110,- za 4kg! Doporučuji zakoupit kvalitní granule, doporučuji vám nešetřit na psovi! Pes váim z toho za pár let umře. Je tam hodně obilí *stop* Pes nestráví obilí... Já i na své kočce nešetřím *palec* Dají se zakoupit moc dobré granule v dobré cenové relaci, např. tyhle: (tymito např. krmím kočičku já, a nemám proti tomu žádné stížnosti) krmivoprozviratahejduk.cz/... *vtip**jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]