Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na veterinu v Praze?

Od: saanfu* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,chceme nechat vykastrovat naší králindu,kam s ní v Praze na veterinu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zrovna minulý týden jsem nechávala kastrovat dvě morčátka (chlapečky) v H-Vetu v Horních Měcholupech. Lékař byl příjemný, o morčátka se mi tam postarali dobře a co jsem si zjišťovala ceny, tak tady mi nabídli nejnižší a dodrželi ji. Netvrdím, že je to nutně nejlevnější veterina, ta nejnižší cena byla z těch několika veterin, co jsem je poptala, ale rozhodně jsem nevolala do všech.

http://www.hvet.cz

murka*
hodnocení

0x

Dobrý den, já chodím již několik let na veterinu na Palmovce, Praha 9. Je tam veterinární klinika Erika a již s druhým psem tam docházím. Mají všechno vybavení a jsou tam skvělý

saanfu*
hodnocení

A chodí tam i lidi s králíkama?

murka*

Viděla jsem tam lidi s králíkama, želvama, morčaty..prostě všechny různé zvířata

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]