Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou žárovku pro želvu?

Od: jiri999 odpovědí: 3 změna:

ahoj, mám vodní želvu a není mi zcela jasné, jaké záření potřebuje víc. UVA či UVB?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fiik*
hodnocení

0x

No já nevím ze začátku jsem kupoval žárovku pro želvu mě poradil pokaždé v akva. ALE nato že vydržela tak měsíc a stála 200 a každý měsíc kupovat novou tak to se mě nechtělo ale ty bodovky jsou asi tak dělanné. Pak jsem tam dal klasické 25 W bodovky a želvá se to pořát libí kruníř mají jak kokos takže nevím v čem je ten zázrak a ono asi zaleží na stravě no.

jiri999
hodnocení

asi jo, stravu má bohatou. tak to asi nebu řešit a budu jí dál svítit tím čím jí svítím. děkuji za odpověď

fiik*

Kdyžtak jí kupte vitamíny do vody já jsem ji je tam ze začátku kapal kdyby něco.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]