Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes utíká a někdy neposlouchá

Od: samik* odpovědí: 6 změna:

chtěla bych poradit máme labradora 14 měsíců a v poslední době už nám 3krát utekl ,na přivolání v tu chvíli vůbec nereaguje,stává se to jen někdy,jindy poslechne na slovo,má však dny ,že neposlouchá.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kosak*
hodnocení

0x

A víte kam utíká? Může to bejt příroda. :D

doplněno 30.07.11 22:03:

tím myslím "jaro", ale protože je léto, jak by to vyznělo blbě.

My měli psa, ten se tři roky nehnul, nevyskočil ani na gauč, pak jednoho dne přijeli sousedi na dovolenou s novou fenkou a dvoumetrový vrata najednou nebyly překážkou.

Další možnost je, že si z vás nějaký soused tropí legraci a přivolává ho tou "psí píšťalkou".

Další další možnost je, že je pes nahluchlej.

A nebo prostě může být jenom neposlušnej. ;)

samik*
hodnocení

nevím přesně jestli za fenou nebo něčím jiným ,prostě zaboří čumák k zemi a pak už je k neudržení,taky bych měla ještě dodot,že má dost volnosti ,jsme s ním několikrát denně na dlouhých procházkách a přesto uteče

katerina77*

Puberta a nedocvicena poslusnost, klasicky problem a temer vsichni jsme si necim podobnym prosli :) Na nejkrizovejsi momenty se mi osvedcilo nosit v kapse piskaci hracku, kdyz nic jineho, tak na ni se mi podarilo upoutat psovu poslusnost. Jinak neumim poradit nic vic nez nepolevovat ve vycviku, pri prochazkach psa hodne zamestnavat, snazit se udrzet jeho pozornost a neztracet nervy. A kdyz uz utece, tak po navratu netrestat.

doplněno 30.07.11 22:47:

Jeste neco me napadlo, na privolani se mi osvedcila pistalka, nevim proc to je, ale psi mi na ni reaguji mnohem lip nez na normalni zavolani, treba by vam taky pomohla.

samik*
hodnocení

díky za radu,vyzkouším a budu doufat

borax*

Tady se počtěte, snad vám to pomůže...ono je to nadlouho. vycvikpsa.cz/...

krkovicka*
hodnocení

0x
Psi to dělají-Tak pániček veme hafana po dlouhé době ven,vyvenčit.On však je štastný,lítá jak zběsilý a pániček hned po něm začne řvát-Ke mně! To se může nařvat jak chce-Pejsek má jiné starosti a je zcela pochopitelné,že nevnímá...Naučte ho aportovat a hned co výjdete ven,tak po něm neřvete!ke mně! Nechte ho vyběhat a pak se Vám bude věnovat.Pak je tu druhá varianta,že co rasa to jiný intelektuál.Někdo rád utíká a ani pole mu nestačí a někdo je zkrátka tvrdohlavý...Nečetla jsem předchozí příspěvky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]