Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to výstavní vodítko?

Od: kikinka123* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den všichni Potřebuju vědět jestli jsme správně koupili výstavní vodítko pro psa Pani ve zverimexu nám řekla že to je a dala nám toto nejdražší tak jestli nás náhodou nenapálila :-/

Je to výstavní vodítko?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

katerina77*
hodnocení

1x

No tak asi se da pouzit, ale popravde jeste jsem takove nevidela. Vystavni voditka jsou obvykle udelana tak, aby se puzivala bez obojku, , takze na jedne strane mate smycku a v ni psa vedete. nektera voditka maji zarazku, nektera ne, nektera jsou kombinovana s retizkem. Zalezi i na plemeni, ktere hodlate vystavovat. A pokud jde o barvu, je obvykle, ze voditko ladite s barvou srst tak, aby bylo co nejmin napadne a nerusilo vzhled psa.

katerina77*
hodnocení

0x

No tak asi se da pouzit, ale popravde jeste jsem takove nevidela. Vystavni voditka jsou obvykle udelana tak, aby se puzivala bez obojku, , takze na jedne strane mate smycku a v ni psa vedete. nektera voditka maji zarazku, nektera ne, nektera jsou kombinovana s retizkem. Zalezi i na plemeni, ktere hodlate vystavovat. A pokud jde o barvu, je obvykle, ze voditko ladite s barvou srst tak, aby bylo co nejmin napadne a nerusilo vzhled psa.

Je to výstavní vodítko? #2

hop®
hodnocení

0x

Souhlasím s Katerina, na Vašem vodítku nevidím nic výstavního, snad tu cenu, kterou jste raději neuvedla...

spokojenypes.cz/...

hodnocení

0x

Ale fůj! To je ošklivá věc!*blee* Karabina jako na vlkodava. Barva, ke které se špatně dobírá obojek. Jestli dobře předpokládám, tak máte čivavu? Vraťte to co nejrychleji a ještě paní vynadejte. Ať si dělá škaredou srandu z někoho jiného! *jasne* A poohlédněte se po něčem opravdu hezkém. Výstavní vodítko není povinností. Navíc, pes v něm musí umět chodit. Do toho vodítka se musí trochu zavěsit. Jako táhnout. Ale to každého psa odnaučujeme. Aby netáhl, nedusil se a nechrčel.

doplněno 31.07.11 10:22:

Jednou na procházce, jsem neměla vodítko a policisté se na mě z dálky skoumavě dívali. V zoufalství jsem vytáhla z kalhot šnůrku, která je v pase. A psa uvázala. :D Když jsem si šla koupit šňůrku novou, zjistila jsem, že je v galanterii obrovský výběr barev, materiálů. A také tam prodávají karabinky. Maličké i větší a barevné a ozdobné. Takové vodítko ze šňůrky do gatí je velice skladné a hezké, za pár šestek. A tak kromě navíjecího máme jen tyto. *ua*Mám jich po kapsách asi šest. A stejně chodíme bez.:D

borax*
hodnocení

0x

Jděte to vrátit, zase krásný příklad jací jsou ve zveráčích odborníci ...

aniez
hodnocení

0x

Ano, Ano...Jak tady píšou ostatní, toto není výstavní vodítko :) A taky ano, zverimexy mají skvostné obchodníky, do jejichž spárů jsem spadla taky, nicméně, těch pár korun mě nezabilo.

Jednou jsem šla do zverimexu koupit několik věcí, mezi nimiž byla i masová konzerva(pedigree). Konzervy měli za kasou, tak jsem tedy řekla, že chci to a to. Pan prodavač mi řekl, že to není výhodné, a že za tu cenu mám koupit jinou značku, že obsahuje 70% masa a tak.. Sice se mi to moc nezdálo, no ale, bylo jen o cca 6 kč dražší, tak jsem si řekla, že mě to nezabije. Tak jsem vzala tu a strašně se těšila domů, až zjistím jestli to je fakt pravda, to, co mi nakecal. No, doma jsem zkoumala a zkoumala konzevru ze všech stran až jsem nakonec našla úplně miniaturním písmem napsáno, že obsahuje 4%masa. Dobrý ne?*smich*Tak jsem si řekla, že až půjdu do toho zverimexu znovu, tak požádám přesně o to samé u toho samého prodavače a pěkně mu vysvětlím, co si myslím o takovém šachri machri. No, bohužel, prodavače jsem už v tom zverimexu dosud neviděla(třeba ho uhryzlo vlastní svědomí? *smich*).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]