Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Andulák

Od: tweety* odpovědí: 6 změna:
dobrý den, prosím oradu! můj andulák dnes začal zvracet nestrávené zrní*stop*! Ale hraje si, píská a štěbetá jako jindy, tak se zdá že mu nic není, ale právě až na to že zvrací! Prosím PORAĎTE*plac*!
díííky za předem za všechny rady*stop*
Hezký večer...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lulyi*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
ahoj.zvracia stale ked sa napapa alebo po urcitej dobe?ja z mojej skusenosti chovala som 7 rokov korely a presla som aj chorobami aj labka zlomena.a co sa tyka tvojho andulaka daj mu na par dni dietu.nasyp mu len troska zrna.bud ma /u nas sa tomu hovori/ prejedeny zaludok, alebo ak to bude trvat dlhsie tak radsej navstiv zverolekara.pa vela stastia a uzdravnie andulakovi.
tweety*
hodnocení

díky moc! asi 500metrů od domu máme veterinu ale ta je bohužel už zavřená=( ale jinak dííík, uklidnila si mě:). také chovám korelu a právě i andulku!
honzek11*
dej mu dietu
tweety*
hodnocení

tak jo, dietu mu dám, ale on přes den toho stejnak moc nesní - denně má trochu zrní, kousek jablíčka nebo okurky a malý list salátu! nemůže to mít třeba z toho, že je převitamínovanej? dík

jaja28*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj tweety. Zvracení u andulek může být projevem vážné zažívací poruchy nebo může být i bezvýznamné, například u samečků samotářů, kde se často vyskytuje jako projev náhradního sexuálního jednání. Pokud je jinak naprosto v pohodě, tak to bude asi ten druhý případ. Jestli mu dáváš nějaké vitaminové přípravky, tak opatrně, aby nedošlo k předávkování - což má pak za následek vážné zdravotní problémy včetně zvracení. Ale snad to u tvého anduláka bude opravdu jen ten projev náhradního sexuálního jednání. Přeji ti, aby byl tvůj andulák brzy fit.*pusa*
tweety*
hodnocení

tak to jsi me moooc potěšila, vitamínové přípravky má jen občas, třeba při přepeřování. Samotář asi nebude - vedle v kleci má kámošku korelu a klec vybavenou asi třemi zrcátky a několika dalšími hračkami - nudit se opravdu nemůže*smich*, no je prostě ten nej papoušek, jakýho jsem kdy chovala=) Fakt dííík za rady, už jsem se bála, že budu buset na veterinu (jak by poradil kamarád, ktarý ji studuje)!
mějte se krásně a pěkný zbytek večera přeji=)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]