Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám anduláka, kterého mám asi 2 měsíce a poslední dva dny je neustále natoký načepýřený,pořád se chce drbat on lidí, ale více méňě nepíská jenom posedává na bidýlku a pospává ... může to být příčina nemoci? děkuju za radu
Jak pospává a je načepýřený je zle pokud se nezajímá ani o jidlo a vodu zkuste s ním k veterináři ,napište jak to dopadlo
Dnes už je lepší... už zase začíná dělat blbosti po kleci píská .. je načepýřený ,ale ne tak moc jak předevčírem .. zkusím mu koupit ještě Vitamínky do vody a pokud neuvidíme změnu tak ho k veterináři určite vezmu
Zdravím, neřešte vitamínky a vezměte ho k veterináři, jen na něj sáhne a řekne, jestli je to v pořádku, či přechodné řešení nějaké problému. Případná konzulace v rámci 10 minut nic nestojí, ono taky co drahého chcete na stvoření o váze pár gramů dělat. Obecně načepýřená andulka= v 90% nemoc či problém.Taky se mi zdálo u mého že to bude v poho a druhý den ležel na zádech a i když jsem rychle sedl do auta a jel, tak veterináři v orginaci umřel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.