Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Andulka má něco z nohou co dělat?

Od: barca8889* odpovědí: 4 změna:

Dobry den chtěla jsem se zeptat. Nevím si totiž rady. Před 4 dny mi totiž z budky vylezlo mládě andulky asi 2 dny bylo v pořádku ale potom najednou nemohl chodit jednu nohu má trošku křivě a proti ostatním mládataum není moc čilé a lítat taky moc neumí. Mám stou nohou zajít k veterináři?Ale nohu mu do sádry dát nemuže tak co když ho utratí... :( :( to se ratši budu on ho starat a dokrmovat ho atd. Jenže co když se trápí? Poradte prosím Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rrrrr*
hodnocení

0x

DOPORUCIL BYCH HO ZABIT JEN SE TRAPI

martinaa*

To je zase rada...

tr
hodnocení

0x

Dobrý den, nějak se tu rozmohli andulkáři. poradím vzít k veterináři, pokud řekne že se tzrápí a nelze to spravit(vyléčit), tak Vám poradí stejně andulku utratit, ale nakázat vám to nemůže. Zajděte proto alespoň pro radu.

barca8889*
hodnocení

Děkuji počkám den a distak sní zajdu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]