Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Králík nejí - chystá se na smrt?

Od: svistik2001 odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

náš králíček vůbec nechce jíst a to jsem nikdy v životě takového králíčího žrouta neviděla.A aktivní taky přestal být.

Prosím vás nevíte čím by to mohlo být? Žeby se už chystal na smrt? *nevi*

Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

1x

Záleží jak je starý. Pokud se chystá na smrt mladé zvířátko, určitě to normální není. Mohl něco špatného sníst a mít ucpaná střeva, to by vyřešil veterinář během pár minut. *modla* Nenechte ho trápit, zajděte k vetovi. Prosím.

1jara*
hodnocení

0x

Na smrt se určitě nechystá, i když vše je možné. Zdřejmě nemá náladu, brzy ho to přejde, třeba mu je smutno.

susenka*
hodnocení

0x

A nenapadlo Vás zajít za veterinářem? Určitě za ním běžte ať se na něho podívá. A můžu se zeptat jak je starý? Když králík přestane jíst je to špatné.

eulalie*
hodnocení

0x

Na onen svět se nemusí chystat, ale třebas k tomu nemá moc daleko. Králíci hodně trpí na nadýmání při špatné stravě, pak nežerou, sedí a hledí, a když se jim nepomůže, pojdou. Nemá nějak moc nafouklé bříško? Možná by neškodilo skočit s ním na veterinu. Koukáním na něho ho asi neuzdravíte. Já bych to shrnula tak, většinou,když zvíře přestane žrát, něco není v pořádku, a člověk by se měl zamyslet, co se stalo.

kosak*
hodnocení

0x

To se občas stává, když mu dáváš pořád stejnou stravu. Případně pokud je tlustej jak bečka, tak už nemá kam ukládat tuk.

Ten můj žere všechno od housek přes mladou frontu až po vysočinu nebo jihočeskou buchtu. Ale tím nechci říct, abys ho tímhle krmila :) .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]