Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zakrslý králík nechodí na záchod kam má

Od: sisi* odpovědí: 4 změna:
*stop*Potřebovala bych nutně poradit.Mám doma půlroční samičku zakrslého králíka.Má velkou prostornou klec a vní rohový záchůdek.Ale ona bobkuje a čůrá kde se jí zachce!*bzum**bzum*Už jsem zoufalá!:(:(*bzum*Jak ji mám naučit čistotnosti?*nevi**nevi*Naučí se to ještě v tomto věku?*nevi**nevi* Prosím poraďte nějaké rady a tipy jak králíka nučit čistotnosti.Předem moc a moc děkuji za vaše návrhy.*srdce**srdce**srdce**srdce**srdce**srdce*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rosalindaaa*
hodnocení

0x
řekla bych ze kralicka asi moc cistotnosti nenaucis*bzum*

al bunda*
hodnocení

0x
Králík sám rozhoduje, kam dává bobky. Ti čistotnější do jednoho rohu kotce, ti méně čistotní je pokládají, kam se jim zamane. Není šance králíka naučit na záchod. Můžeš zkusit dávat roztahané bobky na jednu hromádku právě do jednoho rohu kotce, ale moc šancí, že by se to výrazněji zlepšilo, nevidím. Hodně zdaru.*frajer*

manie
hodnocení

0x
sisi mám doma dva zakrslouše a jsou to pořádní bordeláři, na záchůdek se naučit dají, přesto se jim stane, že vytrousí bobeček i jinde, ale čůrat se rozhodli v záchůdku což je skvělé,chce to trpělivost a pevné nervy, zkus: www.kralik.cz a nedoporučuji učit ji hupkat do postýlky na nic jiného se jim nečůrá líp jak do peřin:)
sadovska
:) ahoj mame taky králíčka a dvě morčata, králík dělá všude a morčata na své místa jinak to asi neumí ,nic si z toho nedělej R

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]