Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočky chodí do pokoje močit

Od: rowanb* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

odhaduji že žárlí ale těžko dám dceru pryč nebo její nový pokojíček uzavřu a do jejich smrti neotevřu *ee*

Před 3 týdny jsme dceři zařidili pokoj, vše nové i koberec, na který moc rádi chodí čůrat. Jsem z toho nešťastná, smrdí jí to tam neskutečným způsobem a to to hned po zjištění všerůzně meju. Zestříkla jsem pokoj tím smradlavým antikočkovým sprejem a jedinej kdo s tím měl problém je můj žaludek- fuj děsně to smrdí a kočkám je to šumák, chodí vesele dál.

Když jdeme pryč a na noc, pokoj zavírám. Přes den to nejde malá si tam chodí hrát a oni využijí každé volné chvíle. Písek mají čistý, deně číštěný, nemocné nejsou(to už jsme si prošli) Jsou i kastrované. Kočky vyhazuji, ví že tam nesmí (než začali močit tak směli)

Prosííííím co mám dělat *plac*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

patronka*
hodnocení

0x

Dobrý den,

já Vám bohužel neodpovím, jen se k Vašemu dotazu připojím, u mne je to ale ještě o stupeň horší. Mám kočičí sourozence z útulku, dodatečně jsem se dozvěděla, že už umístěny byly a bývalá majitelka je vrátila, protože prý občas načůraly do postele. Statečně jsem se tedy ujala výchovy a teď už vím, že to dělá jen kočička, kocourek je čistotný. Nedokážu ale vysledovat kde a proč to dělá. Doma mám 4 pokoje a tam chodí čůrat jen do jednoho pokoje na bílý plyšový přehoz na gauči, který ještě zmuchlá. Přehoz vždycky vyperu a skvrnu na gauči posypu hustě práškem do pečiva, po zaschnutí vyluxuju, pak to nepáchne ( rada z poradte.cz) Teď jsem s nimi ale na chalupě, tady jsou taky 4 pokoje a číča se zas chodí vykakat jen do pokoje kde bývá moje dospělá dcera a do podkrovního pokojíčku vnuka. Kočička ale ani dceru ani vnuka nezná. Přitom normálně chodí na bedničku. Jinak přesně jak píšete, jsou kastrované, stelivo čistím několikrát denně, nemocné nejsou. Teď jsem ty pokoje zavřela a když jsem ráno prala pošpiněné deky, číča mne se zájmem sledovala. Jestli měla z minulosti nějaké trauma, mělo by už dávno odeznít, jsou u mne chovány s láskou už od listopadu. Patronka

expatronka

Kočka už nic neznečišťuje. Je kadáver. :,,,-(

borax*
hodnocení

0x

Musíte jim zabránit tam chodit. Obávám se, že nic jiného nepomůže. U nás to zabralo. Pokud si dcera hraje ať zavírá dveře, nebo po nutnou dobu zavřete kočky. Ono je to časem přejde, ale prostě tam nesmí mít přístup, jinak se to nedá ohlídat. Jak udělají potřebu do písku, moc pochválit.

kosak*
hodnocení

0x

jsou nas*aný. mě někdo nechat vykastrovat, tak jednám stejně.

pb®
hodnocení

0x

Mam pocit, ze veskere odpuzovace nejsou prilis ucinne. Kockam se neco nelibi a na Vas jako na majiteli je, abyste prisla na to, co. Pokud to kocky driv nedelaly, pak jim nejspis vadi pach nove zarizeneho pokoje. Pisete ze zarli, maji snad duvod? Odstrkujete je a vyhanite kvuli diteti? Jinak pokud se kocka nekam vycura, pak ma tendenci se tam vycurat znovu, pokud tam stale citi pach moci. Bezne pripravky prilis nezabiraji a treba Savo kocky vylozene miluji. Chce to misto dokonale zbavit pachu moci. Nekdy pomuze ocet, jedla soda, osvedceny je pripravek Pist Vaek, ktery dokaze zlikvidovat pach i po znackovani kocouru. Pomoct by mohlo dat na misto, kam chodi, kocici zachudek, i kdyz jinde v byte uz nejaky maji. Taky se doporucuje zakryt oblibene misto igelitem, na ten curat nechteji.

rowanb*
hodnocení

Díky za rady,

kočky samozřejmě důvod žárlit nemají, věnujeme se jim stejně jako předtím. A dceři je čerstvý rok, ta za sebou dveře bohužel nazavře, natož potom aby si je otevírala :( koberec vyčistit nejde, pořád to smrdí ještě zkusím koupit toto ecodor.cz/...

já mám pocit že je prostě láká nově otevřený pokoj s novými věcmi a tak vesele značkují..

Igelit asi taky neklapne, malá by to odstranila nebo oni to odhrabali a mít celý igelit místo koberce to by měla malá radost, ta o ráda trhá *smich*

adus*
hodnocení

0x

MUSÍTE KOČKU NAUČIT NA JEJÍ WC . NÁM TO TAKY DĚLALI ŽÁDNÝ STRACH

rostanda1986
hodnocení

0x

Dobry den my mame 2kocoury 1ma 1rok a ten druhy 2roky oba nalezenci od per tydnu stareho kotete.s tim starsim zadne problemy nejsou jen to ze mame doma vsechno zlikvidovane od drapku(a skrabadla si ani nevsime)holt je lepsi gauc.No a ten mladsi to je dareba pisek cisty a on si vesele chodi vsude jinde curat je jedno jestli je to ciste pradlo,ci spinave,postel,gauc,kobecec,papir polozeny na stole,dokonce i stena(pekne se vsakne do omitky a starsne smrdi)kastrovani nejsou,mam pocit ze 2chlapi byt spolu nemuzou,uvazuju o tom ze maldsiho dame pryc a starsi bud zustane sam nebo se mu poridi holka kocka-snad holka neznackuje?nebo mate nejakou radu cim by to mohlo byt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]