Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Nedávno jsme se přestěhovaly do paneláku a bohužel nad námi bydlí pěkně vyšinutá seniorka. Má jorkšíra,kterého každý den od 7.00 zavírá na balkon a on tam až do večera štěka. No já se mu ani nedivím . Asi má hlad a chtěl by procházku. Poradte mi. Dá se to kvalifikovat jako tyraní zviřete? No přinejmenším ten pes svým štěkáním obtěžuje okolí. Už na nás z balkona sprostě řvala , pochybuji, že se s ní pujde nějak domluvit
Jinak bábina docela slušně holduje alkoholu, co jsem si tak všiml
Samozrejme da... pes nema zajisteny prostor k pohybu ani misto na moceni a kaleni, kdovi, zda mu dava zrat - je pohubly? Ale na tyrani staci i to zavirani.
pohublý nevím, ja to u těch jorkšíru nepoznám oni jsou sami osobě takový prcci . ale je určitě nevyrovnaný a agresivní. utočí na ostatní psy včetně našeho. tedy pokud s ním večer vyleze a my se náhodou potkáme
No, stejně vyšinutá seniorka bydlí asi tak 100 metrů od mého bytu. Její yorkšír jí na balkóně štěká skoro 24 hodin denně. Často se tam usidlují vosy, a já je tam chodím lovit a dávám si je doma do octového nálevu (pro entomologické účely). Nechci se chvástat, ale kdo by nebyl vděčný? Už mám doma tak 50 vos a ona mi ještě vynadá, že prý chodím toho psa provokovat. Řekla jsem jí to společně s rodinou a ona nedá pokoj a pořád nám nevěří. Ten pes štěká snad i na auta, no hrůza... A i teď, kdy je u nás 10 celsia (nepřeháním, to je nám ale chladné léto ), on tam normálně obtěžuje okolí. Už je to 5 let a pořád to slýcháme. Snad jen v prosinci, lednu, únoru je pokoj. Pak to zase začne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.