Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bulka na břiše

Od: trefiesnaj* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, může mi někdo poradit? Moje perská kočka má už asi 2 roky bouli na břiše, která se neustále zvtšuje. Boule je vedle cecku. Při zmáčknutí tohoto cecku vytéká bílá tekutina. Kočka byla již i postřelena sousedem, ale na přední ,,rameno". Boule je v zadní částí břicha. Prosím pomožte mi a také mé kočce. Můžete psát i na můj email trefiesnaj@seznam.cz . Předem děkuji za vaše odpovědi.
Bulka na břiše

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

1x

Prominte, ze se tak blbe zeptam, ale napadlo Vas zajit za veterinarem? Notabene, kdyz se boule zvetsuje uz delsi dobu?

ar*
hodnocení

0x

Jediná možná rada je VETERINA, čím dřív tím líp.

doplněno 24.07.11 22:57:

Veterinář sám od sebe nemůže utratit vaší kočku, pokud s tím nebudete souhlasit. Jestli je to takový mamlas najít si nějakého jiného.

trefiesnaj*
hodnocení

Je ji uz 18 roku, veterinar ji uz utrati. Nema dobrou povest, uz jednou nase kocka po nem zemrela, neprobrala se z narkozy.. Po trhani zubu. Jen mi prosim poradte, co to je? Moc prosim.
martinaa*

Poradim zmenit veterinare, ten spatny snad neni jediny ve Vasem okrese. Kdyz je fenecka stara, mozna ma bolesti a pokud by se jednalo o neco vaznejsiho, muze s pomoci leku (i treba jen od bolesti), dustojne dozit misto nejakeho trapeni. Pokud to bude nejaka banalita, urcite Vam ji veterinar po prohlidce hned neutrati:)

mnamka

okamžitě k veterináři! a to k jinému odborníkovi! nejsem lékař, ale vypadá to na nádor mléčné žlázy, dá se to operovat, pokud není pozdě, ale někteří veterináři to nedoporučují. a vzhledem k věku, už vám to dle mého budou operaci rozmlouvat. držím vám moc palečky, vím, co je mít strach o svoje nemocné zvířátko. DRŽTE SE! :)

hodnocení

0x

co riskujete,kdyz s kockou nepujdete a tak tim spiś o ni muzete prijit,je jasne,ze tam ma zanet,nejake lozisko.u vas neni jiny veterinar v jinem meste a tak?

hop®
hodnocení

0x

Také bych doporučil konzultaci s rozumným veterinářem. ROZUMNÝM, ne s tím Vaším dosavadním! *cert*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]