Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Před chvílí jsem se vrátil z procházky se psem, probíhala normálně až na jeden incident na konci. Chodíme na takový bezpečný plácek kde ho i pustím na volno, ať se vyběhá. Já jsem se na chvíli otočil a pak jsem ho nemohl najít. (ten plácek je je velmi bytelně oplocený, věděl jsem tedy že nemohl utéct, toho jsem se nebál) ale pak jsem ho našel jak si olizuje přední tlapky, mezi kterými držel kousek staniolu, ten jsem mu sebral a podíval jsem se mu i do tlamy, jestli náhodou v ní něco nezůstalo. Vše se zdálo v pořádku, piškot co jsem mu dal sežral, ani trochu nekašlal atd.
Pak jsem se vrátil domů a zkusil jsem to zkontrolovat pečlivěji (vzal jsem si i jednorázové gumové rukavice ) a vzadu (za zuby) jsem si všiml že se mění barva krku (z černé se stala bílá) asi to budou jen psí mandle, ale i tak je ta barva normální (bojím se totiž že je to kousek toho staniolu) mé obavy jsou asi bezpředmětné, protože staniol není bílý a dneska máme v plánu ho odčervit. Ale jistota je jistota. Je ta bílá barva v krku normální (Dvouletý, pes, Zlatý retrívr)?
Asi bych situaci moc neřešil, Váš problém je především v tom, že jste pesana "ulovil" dříve, než staniol sežral celý. Kdybyste věděl, co všechno jsou ti naši miláčci schopni zkonzumovat, aniž bychom o tom věděli...
Po kousku staniolu se mu pravdepodobne nestane vubec nic, jen kdyby nahodou zacal zvracet nebo divne se chovat, tak by bylo potreba ho nechat prohlidnout, ale pochybuju, ze by kus staniolu tak velkemu psovi neco udelal. Normalne to projde travenim a vykadi to. Mam taky retrievery a uz mame za sebou spolykani vseho mozneho vcetne ponozek a igelitovych sacku a podobne a nastesti zatim vsechno bez nasledku (musim to zaklepat) proslo skrz
Ale to co zminujete jako zmenu barvy v krku - znamena to, ze se mu meni barva kuze? Jakoze v tlame ma pigmentovanou kuzi a v krku ruzovou? Psi maji bezne ruznobarevne pigmentovanou tlamu a ruzove a tmave skvrny, takze jestli je to mysleno takhle, tak se s tim nemusite nijak trapit. Ted jsem si pro zajimavost prohlidla tlamy svych psu a jeden ma celou cernou s obcas ruzovymi skvrnkami a druhy celou ruzovou s mramorovanym hornim patrem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.