Nejste přihlášen/a.
Dobrý den moudré hlavičky , jak jsem již několikrát psala mám 9 měsíčního jorkšírka. Asi před 4 dny mu začala téct trochu voda z nosu. Myslela jsem, že je již v pořádku protože jsem ho držela v teple, ale předevčírem začal v noci a sem tam i přes den kašlat-tak jak člověk, když odkašlává, nebo se o to snaží
Na internetu jsem se dočetla, že dost lidí to řeší jitrocelovým sirupem. Koupila jsem ho tedy zn. " Mullerův sirup s jitrocelem a vitaminem C" a chci mu jej zkusti dávat, zda to pomůže. Nicméně i přesto bych se ráda zeptala Vás, na Vaše zkušenosti, rady a tipy co je nejúčinější a také kolik bych mu měla sirupu dávat? Předem moc děkuji za všechny Vaše rady
Nemusí to být nachlazení. Může to být alergie, senná rýma. Pozor na bylinkové sirupy a kapičky! Právě že jsem toto už jednou zažila. Ti malí posbírají u země všecky pyly a prach.
Možná, že by nebylo od věci prodiskutovat to s vetem po telefonu.
Děkuji za odpověd. Myslím si ale i přesto, že to bude nachlazení. Pejsek celou dobu byl v pořádku a to si myslím, že bylo hodně možností a příležitostí, aby se alergie projevila. Jak bylo velké teplo, tak jsme byli u vody a zkoušeli jsme s ním plavat a možná se nachladil kvůli tomu. A myslím si, že jorkšírek jako většina malých plemen jsou náchylnější a citlivější. Uvidíme, zda mu kapky pomůžou a uleví..
Radši bych šla na veterinu.Mohl by to být i psinkový kašel.Je dost nakažlivý a léčí se antibiotiky.
doplněno 21.07.11 18:16:A jitrocelovým sirupem a vitamínem c.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.