Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám dotaz. Mám doma klec kde jsou teď dva morčíni Dočasně než příde nová, metrová. Klec má rozměry (d,š,v) 55x35x30 cm. A mezera mezi mřížemi jsou 2 cm. Tak by mě zajímalo jaké zvíře bych do ní mohla pořídit nebo na co ji využít? ( Mám 4 morčata, 2 kluky a 2 holky ) Předem děkuji.
martinaa, anabela - Na králíka to je moc malé. Ale jinak možná si pořídím toho křečka, ale neutečemi mezi těma mřížkama?
Krecek je bezne chovany v kleci s mensimi oky, ale vetsi krecek by 2cm nemel prolezt ale to chce odpoved nejakeho "kreckologa"
Obávám se, že 2 cm bude moc i na křečka syrského. Mám klec s 1,5cm mezerami a bylo to tak tak - mladého křečka jsem musela mít určitou dobu v jiné kleci (než vyrostl).
angelika - Neboj, králíka bych do takovéto klece nedala. Vždyt jsem jim to i napsala že je to na králíka malé.
potkana ani kralika bych tam rozhodne nedavala - potkan potrebuje vybeh a na kralika je to moc male... ten krecek by nebyl spatny ale doporucuju asi krecka zlatyho (cs.wikipedia.org/wiki/Křeček_zlatý) rozhodne ne dzungarskeho (cs.wikipedia.org/wiki/Křečík_džungarský) ten by urcite zdrhnul...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.