Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tygr nebo masožravka?

Od: petiky odpovědí: 7 změna:
Dobrý den potřebuji poradit, co mám pořídit na souseda..ten pruďas pořád pouští telku a rádio nahlas a já nemohu odpočívat. Mám si tedy koupit tygra nebo masožravou kytku..děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xxx*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Mám pro vás návrh, přestěhujte se nebo ho zastřeslte.

pepa*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Pořid si si leonbergera velkej žlutej pes

sandokan*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Pepiku a nemáš známýho nějakýho kolotočáře, nebo někoho, kdo by ti pučil trochu lepší reprosoustavu?
... Asi jsi zkoušel se sousedem >v klidu< pomluvit?!? ... A jestli to nepomohlo, zkus ty bedny postavit k sousedově zdi a šoupni tam nějakou vodrhovačku! :) A trochu ty bedny osol! *tuc*
PS: doufám, že to ta stěna/barák vydrží (pokud ne, asi budete mít společný pokoj, nebo ze všech v domě se stanou bezdomovci :P.
*stop* Pozor! všechno děláš na vlastní riziko! Ale jinak přeju hezký odpočinek. *frajer*

honzek11*

Ja ti nevym bud bych si se sousedem promluvil a nebo bych mu znicil anténu pokud by to nepochopi tak bych mu nejak vypojil proud a pokud by ani toto nezabralo rozbyl bych mu tlamu *cert*

Prijemy odpocinek ;)

25gowron*
Me se jenom libi jak si ty lidi na ty blby otazky odpovidaj sami .. LOL ;)
A jinak mas se sousedem smulu , pokud teda nerusi nocni klid ...
honzek11*
ale no tak pane kolego berte to s nadhledem :)*ee*

alik*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
já bych si najal ruské mafiány a ti by to za vás udělaly rychle

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]