Nejste přihlášen/a.
...který?
aby bylo jasno, myslím tím který kůň, teda plemeno koně... zřejmě i na tom záleží... potom možná i na věku, vkusu majitele, ostrosti nůžek a tak...
doplněno 07.07.11 11:19:po tvém doplnění otázky : pohyblivá část koňského ocasu je něco okolo 17 - 18 obratlů, ocas dosahuje přibližně do roviny kolenních kloubů... takže délka opět závisí na plemenu koně... takže v Kladrubech metr do kapsy a měřit...
Plecháčku,jako každé zvíře,má kůň i podle plemene délku žíní danou, odrostlé mu línají.Dříve se žíně používaly jako platidlo,velice ceněně.My jsme našli na chalupě na půdě po Němcích schovanou zaletovanou plechovku s 15 kg koňských žíní,které měly asi 85 cm délku.
JABRAKA
o něco delší než já ![]()

Hejkale, za toto upozornění bys zasluhoval bod. Myslím, že jsi výrazně pomohl všem rádcům ke zlepšení dobré nálady! ![]()
![]()
jenom jeden bod? Myslím si, že za tyto služby by se mělo dávat víc. Ono totiž na takovou otázku se nedá ani jinak odpovědět. A jestli honíte body, tak Vám klidně dám svoje, já radím proto, aby to mělo pro toho co se ptá užitek a pro mě radost z toho, že jsem něčím pomohl.
Takže koňský ocas je dlouhý podle toho, jak je velký samotný kůň, nebo jak mu ho jeho majitel upravil. Teď si odpověď přečtěte a hurá upozornit Admina, že z toho kouká porušení pravidel a bude možná bodík.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.