Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Útočící kohout

Od: huppi® odpovědí: 12 změna:

Co dělat s kohoutem, který na vás vždy útočí, když jste venku. Děkuji.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Po mnohaletých zkušenostech s chovem podobnýho zvířectva na útočícího kohouta funguje jediná věc. Silný kohoutí vývar.

lidka*
hodnocení

1x

Sousedka měla tak zlého kohouta, že bez koštěte se nikdo neodvážil na zahradu. Když to nepřestávalo, tak neváhala a skončil na pekáči. A to byla trpělivá holka, ale nebylo nápravy. A pořídili si nového, který byl v pohodě. Jenom ty své slípky si hlídal. *smich*

pejsek*
hodnocení

1x

Tady jen pouze jediné řešení - na pekáč s ním

tr
hodnocení

0x

Dobrý den, na mě taky kohout u strýce útočil, ale pak jednou jsem si vzdal kanady s kovovou špicí a jak po mně šel, tak jsem nastavil nohu a klovnul přímo do kovu. Takto to udělal asi 3x a po čtvrté mě bral jako přítele a furt za mnou chodil a schtěl něco na zobání. Pokud to ovšem nepomůže, můžete jej v případě ohrožení i nakopnout, ale rozumně, tak jej bude musí dát na polévku. Někteří to totiž mají v krvi a je to dědičné, takže se to těžko odstraní.;)

michalov*
hodnocení

0x

Jedině zabít. Jinak bacha na něj,dokáže bolestivě poranit. Zvláště pro malé děti je nebezpečný. Klidní kohouti bývají z vlastníh kuřátek vysezených vaší slepicí.Plaší jako slepice jsou ale steně málokdy.Musíte být stejně ostřažití.

tr

Ano ano, děti pozor, v nejhorším případě je může uklovat.*stop*

michalov*

No Vy jste asi z města,že jo,protože aby kouhout za někým chodil, aby mu "dal zobání" jsem ještě neviděl.Přiběhne s celým hejnem slepic,když vrznou vrátka,to ano,protože čeká,že jim něco zase dáte,ale když nic "nenapadá",tak kašle na Vás.Jinak kohout svým charakteristickým kvokáním často slepice sám volá aby si zobly,když něco najde. Děti může dost ošklivě poranit v obličeji,protože jsou nižší než dospělí.Pro toho (asi i pro Vás :D ) kdo to neviděl,útočí z rozběhu a vyskočí do výšky pomáhaje si při tom křídly.Bolestivé rány zasazuje jak ostruhy tak zobákem.Útok většinou ihned opakuje,dokud se neklidíte a je schopen Vám během té chvilky po každé co na Vás skočí, obdařit několika ranami.Např. "vlašáci" bývají v tomto mistři.Kohouti se perou na život a na smrt a člověka v tom nevyjímají. Dokáže zničeho nic zautočit ikdyž stojí opodál a Vy jen procházíte přes výběh.Dospělého poraní na většinou na nohách,pokud není zrovna sehnutý,malým dětem klidně zautočí na hlavu.Jestli Vám to připadá jako legrace,mě ne.

tr

Já z města nejsem, na dědině jsem jako doma. Byl to kohout strýce, pomáhal jsem ho vychovávat od kuřátka, jak jsem psal z ničeho nic na mě vystrartoval, ale pak byl klidný až moc. Pokud nevěříte, tak mně to vůbec navadí.

A pokud jde o smání se, tak se vůbec nesměju napadení dětí, použil jsem i vhodného smajla.

plastelina*
hodnocení

0x

Jj, i naše babička měla takovýho zlobivce a taky skončil v troubě ;) a to ho dokonce i oplakala, ptž byl prý stejne tvrdá nátura jako ona :) Ted má novýho a už si s nim občas i hezky popovídá ;)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Na mě vystartoval kohout asi před 50-ti lety. Můj otec to vyřešil během pár vteřin. Špalek a sekera byly hned vedle.

anabela*
hodnocení

0x

Doporučila bych na něj použít pekáč. Jak začne kohou útočit, je nejlepší ho sníst :)

klarahahnova*
hodnocení

0x

na pekáč mi máme takového kohouta a když ed zautoči de taky na pekáč mě je 12 let a po mě asi před cca 1/2 lety na mě zautočil ak jak někdo psal z rozběhu a skočí! a to jsem měla psa ale ten pes byl malý podvratak nic s tím nezrobil ted mám ale labradora a toho se štití takže navrhuji větší plemeno které se za vás postaví a kohout bude chodít několik metrů dál pokud tam bude pes!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]